Jobb


Nu ska jag göra mig iordning och sen promenera upp till sjukhuset. Imorgonbitti blir det också jobb och efteråt ett svettigt spinningpass.

På fredag ska jag spela badminton med Fredde och Hilding och på kvällen vankas det påskmiddag på sturegatan. Sen blir det åter igen jobb. Hela helgen. Fina pengar. Hejdå


Pistol nr 2


Nu blev det så ändå. Klick sade det bara.


WOW!


Italia


Igår storstädade jag lägenheten och påbörjade en omgång tvätt som älskling hjälpte mig göra klart när han ntligen kom hem igår förmiddags. Sen åkte vi och storhandlade i vår fina bil och sen släppte Fredde av mig på Gerda för ytterligare ett träningspass. Idag har jag ont i rumpan.

På kvällen gick vi till Italia och åt en fantastiskt god Bruscetta till förrätt och ryggbiff till huvudrätt.




Nu har jag gjort biffar. De blev riktigt goda. Saftiga och smakrika.
Nu ska jag bege mig till jobbet. Hejdå.



Lördag


Usch, det var riktigt segt att gå upp i morse. Kall och tom lägenhet och knappt en människa ute. Unnande mig att åka buss till jobbet för en gångs skull. Kompenserade med ett spinningpass direkt efter jobbet. Tog i ordentligt och var genomsvettig när passet var slut. Härligt!

Therese hade som tur var en lyckad kväll igår. Det var lätt värt att jobba för dig för din skull!

Vi har kul på jobbet!


Nu ligger jag i soffan och kollar på Twilight. Det kan tänkas vara det enda positiva med att vara ensam hemma. Ingen som klagar på hur många gånger jag kollar på filmen. Det är konstigt, men vissa filmer kan jag se hur många gånger som helst utan att tröttna. Fast när jag tänker efter har jag hellre Fredde här än kollar på vampyrer.

Imorgon är jag ledig. Ska tvätta, städa, träna och sen ut och äta med hjärtat.


-hopp

 

 

 


Fredagsmys


Snart har ännu en vecka passerat. Har haft fullt upp med jobb och träning. Mindre tid för sambon dock, väldigt tråkigt. Han är dessutom inte hemma denna helgen. Det ekar i lägenheten. Usch för ensamhet.

Skulle egentligen varit ledig i helgen med fina Therese ville gå ut och dansa idag och jag kände inte för det så kunde lika bra jobba. Så ikväll lägger jag mig tidigt och sen upp i ottan för att jobba.

Idag tränade jag styrkegympa på Gerda efter jobbet. 1,5 timme med gympa, stångövningar, löpning och cirkelgympa. Jag tror jag sträckte baksida lår. Aj.

Nu har jag ätit en god sallad och tittar på en gammal film.







Hack


Typiskt. Jag köpte Twilight i förrgår. Så jag ska kunna se den minst en gång i veckan utan att behöva hyra och lämna tillbaka. 45 min in i filmen är det flimmer i ca 10 min. Jag blev halvt galen och kastade ut tv:n från balkongen (i mitt huvud). Så innan jag börjar jobba i em ska jag kila inom Hemmakväll och kräva en ny.




Bräcke 2006, min fristad



AIDS

Kvällspasset igår var super. Är så glad att jag jobbar med engagerade, omtänksamma och kunniga människor. Även dagen idag var bra. Fast med viss besvikelse tyärr.

Efter jobbet var det dags för ett spinningpass. Det tråkigaste men samtidigt mest svettiga träningspasset. Kan jämnställas med att cykla i en nederbörd av svett. Svettstorm, svettigt. Svett. Svett. Men ack så skönt efteråt.

Därefter gick jag ner till resebyrån och BOKADE resan till Thailand i höst. Åh, vad jag längtar!



Förresten. H&M släpper en kollektion i maj som heter FASHION AGAINST AIDS. Många fina plagg. Bl a den här klänningen som jag tänker lägga vantarna på.





i love you


Usch vilken jobbig natt. Inbillade mig att det stod någon utanför dörren hela tiden. En riktig mes är vad jag är. Nu är jag hemkommen från Hörby där vi skrev på lite papper för bilen. Nu är den vår!

Nu ska jag varva ner innan jobbet. Titta på p.s i love you. Den är så otroligt vacker och sorlig.






Bil


Det gick väldigt bra på resebyrån. Två veckor i Thailand på två olika destinationer till ett överkomligt pris. Nu ska det bara bokas också sen börjar längtan. Jag ska verkligen hårdträna mer än jag gör nu fram till dess. Har åtta månader på mig att bygga muskler. Ska väl gå?

Ikväll har Fredde spelat match och ska sova hemma hos föräldrarna. Imorgon ska vi möta bilhandlaren i Hörby och hämta vår bil. Ska bli skönt att ha tillgång till bil igen. Givetvis kommer Fredde använda den mest men helger och kvällar är det lika tillgång.

Jag avskyr att sova ensam. Har gått två rundor i lägenheten nu och kollat alla skåp, garderober, under soffan och sängen samt badkaret. Jag är så lättskrämd.



Saknar din trygga famn




Påsk


Köpte lite påskfint till lägenheten på stan;

 Sött ägg men...
...sötare innehåll!



Fint & färglatt påskris



Beställning


Min beställning från H&M har kommit. Fina sommarplagg!





Nu ska jag bege mig neråt stan, besöka en resebyrå och få hjälp med resan som ska äga rum i höst.


-puss



Nytt


Förändrade matplatsen med lite detaljer och bytade gardiner. Fint, somrigt (?) resultat!

 
Före                           Efter


Finfint!

Måndag


I fredags var jag på födelsedagsmiddag hos Louise. Det var som vanligt super att träffa henne och äta god mat. Många härliga skratt och konstiga konversationer. Söta Louise envisades med att panacottan var för hård och för ovanlighetens skulle var det inte jag som stod för den ironiska kommentaren utan det var Jonna. Härlig tjej!


Fina människor


Innan middagen var jag på Nova med mamma och shoppade loss. Fast inte till mig utan till mams. Det blev väldigt många snygga plagg. Jag har den snyggaste mamman, utan tvekan. Vi åt chicken noodles och tog en fruktsmoothie till efterrätt. Väl hemma på sturegatan lade mamma ut alla inköp på sängen och hade modevisning för mig och pappa.


Mamma modell


Själv köpte jag nya underkläder, baslinnen och lite inredningssaker.




Lördag och söndag jobbade jag så de dagarna var inte alltför händelserika, förutom på jobbet givetvis. Hann med en mysig helgfrukost med älsklingen på lördagen. Långa, härliga frukostar när man sitter och äter och pratar i timmar är underbart.


Smask




Schlagerkväll


Igår var en riktigt lyckad kväll. Först mys och mat hemma hos Petro, därefter förfest hos Lisa och slutligen utgång på Hipp. Det var riktigt lyckat. Träffade på några söta ansikten från Eslöv. Blir lite varm i hjärtat då.

Vi uppfann en ny lek. Skaka stegräknaren. Riktigt roligt och man fick en aning om några människor olika tekniker. Haha :)





Idag har jag och Fredde tvättat, sen stack han till Hörby och jag slängde mig i soffan. Nu har hela dagen gått och jag har inte gjort något vettigt alls. Skönt. Ska därför ut och promenera en sväng nu. Möta upp älsklingen som kommer med bussen och gå och handla romsås till kvällsmaten. Ugnstekt lax med bulgur, mums.



-kärlek

Ljuvlig


Kunde inte låta bli att beställa denna ljuvliga skapelse från H&M's Garden Collection. Kommer passa bra i Thailand!


199 pix



Ledighet


Fyra dagars ledigheter står inte längre vid dörren utan är inne i lägenheten. Nu ska jag återhämta mig och ha roligt innan det är dags att gå till jobbet på tisdag. Fast denna veckan har varit rolig, jag har känt mig duktig igen för första gången på länge. Härlig känsla.

Har planerat en shoppinghelg med Therese i Götet i maj. Så kul! Längtar.


I veckan damp mitt examensbevis ner i lådan. Nu är det ifyllt och ivägskickat. Avgiften för legitimationen är också betald så nu väntar jag bara på det slutgiltliga. Min legitimation.






Nu ska jag ner till stan och leta upp en billig klänning till imorgon när vi ska ut och dansa. Sen ska jag ta bussen till Hörby och provköra en bil med älsklingen och därefter middag hos svärföräldrarna. Blir en bra helg detta.


Två - två

Två arbetsdagar har passerat, två kvar sedan fyra dagars ledighet. Fast just nu är det så roligt på jobbet att jag gärna jobbat mer! Härliga kollegor och mycket skratt.

På lördag ska jag ut och dansa i Malmö med tjejerna från klassen. Ska bli riktigt roligt!



kärlek överallt

Måndag


Så var det måndag igen. Ska jobba mån-tors denna veckan och sen ledig fre-mån. Jag älskar att jobba tre-skift. Variation, sovmorgon och lediga dagar mitt i veckan.

Middag och utgången i lördags var super! Vilka härliga tjejer jag jobbar med. Kommer bli fler lyckade utekvällar känner jag på mig. Kom inte hem förrän kvart i fyra och vaknade vid tio igår. Alltså var jag ganska trött igår. Hade familjen på middag igårkväll. Pappa fixade cykeln och mamma kom med inredningsförslag. Ni är så fina ni.

Nu ska jag bege mig mot stan och köpa olja till cykelkedjan. Sen jobb.











Skötsamma sjuksköterskor shakar!



Dansa dansa


Nu är jag på fötterna. Eller det var jag redan igår, skönt. Igår blev det en tripp till IKEA med Fredde för att leta upp en ny tv-bänk. Den i hade var alldeles för klumpig med den nya möbleringen så det fick bli en som inte var så djup utan istället kompenserade på höjden. Är nöjd med resultat.



Fick inviga solglasögonen igår. Kände mig riktigt snygg bakom ratten!


En enkel vit bokhylla blev det, stiligt.

I skrivande stund står F och diskar och jag latar mig i soffan. Han passade på att ta en svängom i vardagsrummet innan och jag knep ett suddigt foto.



Vilken härlig dag det är idag. Lördag, som för min del innebär middag och dans, och solen skiner för fullt in i lägenheten. Känner mig så lycklig!




Snart ska jag ge mig iväg och träna. Sen handla inför kvällens bjudning. Åh vad kul det ska bli!



Tre


Är inne på min tredje dag i horisontalläge. Har läst, tittat på gamla filmer och sovit. Börjar känna mig mycket bättre, vilket gläder mig eftersom helgen lovar mycket skratt och dans. Ska ut med de nya systrarna på jobbet. Först ska vi äta trerätters hemma hos mig och sen dansa på Herkules. Härligt! Det var alldeles för längesen jag var ute och dansade.




Förresten, hur underbart är det inte att solen skiner? Igår drog jag ut vår divan så halva stod på balkongen. Sen låg jag där under täcket och halvsov i solen. Termometern mätte 20 grader på balkongen. Inte dåligt!
Snart är det vår på riktigt. Shorts, klänningar och solglasögon. Love love.

Nu ska jag fortsätta kurera mig. Tjo


Måndag


Fredagen i Malmö med älsklingen var supermysig. Lite shopping blev det allt. På kvällen kramades vi framför tv:n och gick och la oss tidigt. Båda var helt slut kl nio. Hårt arbetande blir trötta antar jag..
Lördag och söndag bestod av jobb och träning. Även idag har jag jobbat men skippade träningen. Näsan är täppt som en.. ja, något väldigt täppt.


Voilá, shopping;



Det bästa köpet, fin vårväska :)



RSS 2.0