Valborg


Idag är det valborgsmässoafton. Jobbade till tre sen sprang jag hem. Passerade hundratals fulla jämnåriga. Med risk för att låta lillgammal, jag är otroligt glad att jag inte var någon av de. Skönt att istället komma hem och grilla lite korv med vänner ikväll.

Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem från frisören och sen ska vi åka och handla korv, bröd, senap och torkad lök!


Svett


Idag har jag jobbat kväll. Därefter sprang jag hem. Känns riktigt bra att kunna springa hela vägen. Det hade jag aldrig orkat för 2 månader sen. Härligt att träningen ger resultat.

Imorgon blir det jobb till halv fyra. Tänkte springa hem efter så jag kan äta grillad korv och dricka cider på kvällen med gott samvete. Blir en lugn valborg med fina vänner och förhoppningsvis fint väder. Vi ska lyssna på sången och titta på bålet i parken.

Nu ska jag sova.





Grafitti


Idag träffade jag söta Therese för lunch på Grafitti Café innan hon begav sig till jobbet. Skönt att ventilera lite som bekymrar mig. Tack för stödet vännen. Det blev en god kycklingsallad med fetaost.



Sen spatserade jag runt i stan och köpte en fin blus på H&M. Fick sätta på mig shorts hemma för att få den rätta känslan. Insåg två saker. 1, jag längtar till sommaren. 2, jag har vita ben.
Kanske skulle sola i solarium, trots att jag vet bättre. Men jag kommer inte gå med shorts så länge benen har samma färg som snö.





Nu får jag springa upp till Gerdahallen. Snart dags för 1,5 timme styrkegympa.


Tisdag


Lördags var härligt. Vi drack vin och tuggade morötter med dipp innan vi gick till Tegnérs och dansade loss. Hade på mig min fina nya klänning och nya stövlarna. Kände mig snygg. Det är inte ofta jag kan säga det men i lördags kände jag mig snygg!

I söndags spelade jag golftävling med mams och Irena. Vi kom två med delat brutto-resultat som förstapristagarna. Det var putten på 14e. Tusan också. Vi fick varsitt presentkort i shopen. Ska lägga det på en ny bag tänkte jag. En klarblå och svart. Den jag har nu är röd vilket inte är så snyggt när jag vill ha något rosa på mig. Det vill jag ganska ofta.
Åter i Lund tvättade jag klart det som Fredde påbörjat under dagen. Sen mötte jag upp honom och resten av familjen på Klostergårdens IP där lillebror Martin spelade match. De vände underläge 0-2 till 3-2. Mycket starkt och en härlig match!

Igår jobbade jag på morgonen och hade tänkt gå och träna och sen laga mat. Men ack nej så blev det ej. En usk var sjuk så jag hoppade in och jobbade kvällen också (!). 7-21:30 är ett ganska långt arbetspass. Men fina pengar.

Idag har jag varit och spelat golf med mamma i Kävlinge. Gick bra fast greenerna var usla. Får nog gå några veckor innan vi återvänder dit. Mamma bjöd på lunch och sen fönstershoppade vi inne i shopen. Många fina plagg. Bl a en hallonröd vindjacka som jag gärna spelat nästa runda i. Tack för idag mams!
När jag kom hem cyklade jag och handlade, diskade och påbörjade matlagningen som Fredrik slutförde när jag var och tränade. Ikväll blev det köttbullar, potatismos, lingon och brunsås. Enkelt och gott.


Oj, det blev ett långt inlägg..
Aja, nu ska jag snart lägga mig. nya dag imorgon. Lunch med fina Therese och träning står på schemat. Sköna lediga dagar.



puss mitt hjärta.






Höllviken


Igår jobbade jag till halv fyra och därefter var blev det styrketränig i 1,5 timme. Väl hemma hade jag lite hemmaspa med inpackning, scrub och ett varmt bad. Slutligen satte jag igång med kvällsmat som bestod av lax med pestoöverdrag, bulgur och färska grönsaker. Sen var det mys i soffan för hela slanten. En riktigt bra fredag.

Imorse blev det ytterligare ett träningspass och sen god frukost framför SATC.
Idag ska jag och älskling bila ner till Höllviken och hälsa på min kusin och hans fina familj. Kanske en promenad längs stranden eller bara mys i solen i deras trädgård. Ikväll ska jag ha lite förfest här hemma men underbara flickor och sen ska vi ut och dansa. Härligt!


Nu blir det duschen.







April


Nu är det slutet på april. Snart maj. Det borde innebära lite solsken, ev regn. Absolut inte snö. Kan inte förstå att det snöade igår. Om tio år kommer vinter och sommar vara på omvända månader. Vårt fel.

Nu ska jag beställa kort från länsförsäkringar. Jag vet att det är ett par dagar kvar till vår resa men man kan väl förbereda i god tid.

Ikväll är det jobb som står på menyn.

Tjo.


Stöd


Ikväll var lite struligt. Jag är otroligt glad för att jag har så fina kollegor som klappar på axeln, sitter ner och pratar, stöttar och uppmuntrar. Annars hade kvällen varit otroligt jobbig. Speciellt tack till J & S. Kärlekskramar!

Imorgon är jag ledig. Hade tänkt hjälpa Ann flytta men har en del ärenden jag måste uträtta i stan. Passar på att klämma in en lunchdejt med Emil också. När man jobbar, tränar och har en sambo man vill kramas med är det svårt att få plats till alla andra man vill träffa. Men! Det går! Lite arbete bara.







Golf



Idag följde jag med föräldrarna till Romelåsens GK och gick en härlig golfrunda. Betydligt fler bra slag än förra rundan men fortfarande för många dåliga. Måste lägga mer tid på träning.


Fina, fina ni.


Nu blir det snart Wallander i soffan. Senare ska jag hämta lillebror Martin på stationen.
Imorgon är det jobb, woho!



Äntligen


Nu har vi fått vårt efterlängtade internet och livet kan återgå till det vanliga. Tänkvärt hur mycket tid vi haft till annat denna vecka utan internet. Kanske skulle införa internetfria dagar? Nä, det kommer Fredde aldrig gå med på.

Under veckan som gått har jag bland annat...


...shoppat med fina Louise i Malmö. Hittade bland annat en makalöst snygg klänning, ett vackert armband med kärlekssymbol och nya löparskor. Skorna visade sig dock vara för stora så de ska jag lämna tillbaka imorgon.



...spelat golf med mina fantastiska mamma. Härligt väder hade vi också när jag gick årets första golfrunda. Gick inte alltför strålande men klart godkänt.

 

...suttit på Myntha med bröderna Rudolfsson och filosoferat i takt med att öl och nachos försvunnit ner i magen.






så.

 


Internetlös


För tillfället har vi inget internet. Lånar Martins dator.

Jag har jobbat hela veckan. Var egentligen ledig i helgen men en kollega var sjuk så jag ska hoppa in. Lite extra pengar är alltid trevligt.

Nu ska jag vila.


PUSS till familjen!


Kotlett


Det blev kotlett med klyftpotatis och bearnaisesås. En klassiker som alltid smakar bra.


Fina killar


Nu ska jag se färdigt House och sen slänga mig i sängen. Imorgon ska jag jobba kväll på sjukhuset.


Effektiv


Idag har jag varit effektiv.
Tränat på gerdahallen, därefter handlat och hämtat ut paket. Ringt Martin och bjudit honom på kvällsmat. Har även pratat med Camilla och Petro idag. Fina flickor.

Sen satte jag på mig mina nya stövlar och begav mig mot stan för att lämna tillbaka en t-shirt på h&m och köpa en ny spännande bok på akademibokhandeln. Lämnade även in stövlarna hos skomakaren för att få en gummisula fäst på lädersulan. Får vänta ända till torsdag innan jag kan använda de på riktigt. I-landsproblem.


Fina, underbara, supersköna kvalitetsstövlar!



Tre nya böcker och två nya filmer


Nu ska jag sätta igång att laga kvällsmat till min älskling och hans lillebror.




Ledig


Idag är jag ledig. Riktigt skönt med tanke på att jag jobbat 6 av de senaste 7 dagarna. Känns främst i huvudet. Igår slockade jag i sängen redan klockan nio och sov till halv nio idag.

Nu ska jag snart bege mig upp mot Gerda för ett träningspass. Sen ska jag hämta ut mina snygga pistoler på posten och därefter får vi se vad dagen har att erbjuda. Ska kanske gå lite på stan.




Idag fick vi betalningskvitton för resan till Thailand. Åh, jag längtar!


Vår


Igår bjöds det på lasagne och fruktsallad med vaniljkesella. Supergott som vanligt och trevligt sällskap.






Igår somnade jag inte förrän halv två. Läste ut "Hypnotisören" av Lars Kepler. Det var den bästa bok jag läst på länge. Rekommenderas starkt. Det tråkiga med att ha läst ut en bra bok är att hitta en annan som fängslar en på samma sätt. Får bege mig till akademibokhandeln på tisdag tror jag bestämt.

Nu har jag tittat på lite tv och tänkte sätta mig ute på balkongen och kanske få lite färg i ansiktet. Känner mig skrämmande blek just nu. Lyckligtvis är de flesta lika bleka som följd av den långdragna vintern.


Ikväll och imorgon blir det jobb. Imorgonkväll ska vi dock bege oss till hörby och fira Freddes mamma.


-tjo


Långfredag


Väcktes av min älskling kl 10. Härlig morgon med solen som sken genom fönstret. Vi ringde lilebror Martin som kom över på brunch med pannkakor mm. Gott.




Nu är Fredde och kollar på Martins match med Macke, Jeppe och Caroline. Själv ska jag snart bege mig upp mot gerdahallen för 1,5 timme styrkegympa. Ska bli riktigt skönt. Sen hämtar F mig och det bär av mot Eslöv för middag.



-Glad påsk

 


RSS 2.0