Woho




Nu är det Grey´s Anatomy!




Onsdag

Så. Då var äntligen kursens semenarie avklarat och det gick alldeles strålande. Therese och jag gjorde ett riktigt bra jobb med både det skriftliga och muntliga. Riktigt stor klapp på axeln till oss! Petro du var också superduktig :) Vi lyckades även spana in att kåren nu har fått in anmodan till balen som tydligen kommer skickas ut inom kort. Sen blir det bal för hela slanten den 24 oktober med alla fina tjejer i klassen och deras respektive. Självklart ska jag gå med min underbara Fredrik. Mys!

Efter skolan fikade jag med Tess och Petro på Grafitti och sen gick vi en mini-shoppingtur. Alla tre köpte varsitt rosa bandet-armband. Så nu har vi gjort en god gärning allihop och på fredag är det dags att tappas på lite blod igen. Tycker det är en självklarhet för alla som kan att lämna blod. Lika självklart som att använda bilbälte i bilen och cykelhjälm på cykeln.


Tess & Petro, söta flickor!



Väldigt sött armband :)


Förevigat

Då var ännu en helg över. Har spenderat

den på sjukhuset på nätterna och i sängen på dagarna. Väldigt innehållsrik alltså.. Nu ser jag fram emot sista veckan på NIVA för att sedan spedera 5 veckor i Eslövs hemtjänst. När de fem veckorna i sin tur tagit slut är det dags för slutspurten, 10 veckor med examensarbete. Tiden går onekligen fort nu. Lika bra det tycker jag. Börjar bli måttligt trött på att vara student. Hit med lönen!

Nu ligger jag på soffan hemma hos F och myser. Ska titta på film snart och äta popcorn. Söndagsmys!
Häromdagen tittade jag igenom lite bilder från olika resor med F. Härliga minnen!




Tunisien 2006




Mallorca 2007




Gran Canaria 2008




Norge 2009




2010 hoppas jag att vi åker någonstans tillsammans igen och denna gången lite längre bort och under lite längre tid. Älskar dig F.

Rutig

Det gick bra att sova trots mörkret. Det gick faktiskt så pass bra att jag sov ända till klockan elva. Välbehövt måste jag säga.

Sen hämtade jag föräldrarna, som hade haft det jättebra, och nu är jag hos hjärtat. Jag överraskade honom med ett paket. Har alltid tyckt det är roligare att ge än att få. Speciellt till fina F.



Den nya skjortan passade perfekt. En riktig pudding!

Flyger

Tiden bara flyger iväg. Snart tar jag mig endast fram med hjälp av rullator och äter pure dag efter dag.
Ja.. Det är väl bara att konstatera. Höstdeppet är här.
Samma sak varje höst. Man fryser om nätterna, inser att det är fruktansvärt lång tid till våren och lägger solglasögonen i en låda. Ett önskvärt avbrott hade varit en solsemester i december-januari? När man inte har några torra strumpor kvar.

Mysig natt hos Camilla igår med Louise. Vi lagade mat, tittade på tv och pratade strunt till sent på natten. Försökte få C att titta på ett visst klipp på datorn men hon fegade ur. En vacker dag Cam.. En vacker dag..

Idag har jag varit hos Madde och fått klippt och färgat håret. Hon är verkligen duktig den där tösen. Jag är väldigt nöjd :) Sen belönade jag mig med lite shopping på Nova och köpte mina allra första (!) par jeansleggings. Jag har ratat och hatat dessa ända sen deras uppkomst. Men när det dök upp fickor på de slog jag till. Underbart sköna och går inte att skilja från vanliga jeans.

Nu är jag i Eslöv. Bara lilla Klara i en enorm tom villa. Visst, mormor är hemma hos sig men detta är inte något jag gillar. Inte så mycket för att jag är ensam, utan för att jag är ensam med mörkret. Jag är livrädd för mörkret. Har tänt ett par extra lampor för att hålla det borta så det ska nog gå bra.

Nu ska jag sova.
Imorgon ska jag räkna lite och sen fara mot Sturup och hämta föräldrarna!

Sov gott!

Utmattad

Fredagens middag var supermysig. Många intressanta samtal och genuina skrattsalvor. Lördagens barnpassning var också den jättehärlig, älskar de små busfröna! Men sen jag kom hem i lördagskväll har jag inte alls mått bra. Är fruktansvärt trött, har ont i huvud och mage och blir väldigt yr emellanåt.. Sen hjälper det inte direkt med praktik hela veckan + helgen. Hade onekligen behövt vila upp kropp och själ.



Fredrik & lillebror Martin


Martin & flickvän Madde


Pappa Thomas & Fredrik


Storebror Markus & farmor Greta


Mamma Pia & Thomas


Fina killar!


Sötaste paret!









Nu måste jag skynda mig till praktiken, så tråkigt.. orkar verkligen inte.

Hej.

Födelsedag

Igår firade vi papps födelsedag på Castrum i Eslöv. Jag, mamms, Fredrik och mormor. Det var jättemysigt att bara sitta där och prata och skratta med fina familjen. Fast måste nog erkänna att det var jag som pratade mest. Har väl mycket att dela med mig av helt enkelt!

Ikväll är det dags att fira Fredriks pappa i Malmö. Det ska givetvis också bli väldigt kul :) Ganska lustigt att våra pappor fyller år på samma dag, svårt att välja vem vi ska fira i framtiden. Vi får ta varannan eller slå ihop de kanske..


Nu är mina föräldrar på Alcudia. Pappa skickade ett mms på mamma när hon står i det turkosa vattnet och njuter av solen. Jag vill också!!!
En resa överhuvudtaget hade suttit fint nu. Sol- eller vinterresa spelar mindre roll. Jag vill komma iväääääg...



Boende

Så här ser mitt nuvarande boende ut. Kan vara kul att se tillbaka på tiden när jag bodde i korridor och hur det såg ut. Jag är medveten om att det inte direkt är rymligt men det är ett tillhåll som fungerar bra just nu.




Så, där har vi mina 20 kvadratmeter boende..







Ja ä inte bitter!


Nytt

Veckan har varit bättre än förra. Mycket tack vare flykten hem till föräldrarna i söndags. Förnuftiga tankar och fundering som fått mig att må mycket bättre. Det är faktiskt så att mina föräldrar är bäst, ingen protest!

I tisdags hade jag och Fredrik en riktigt mysig dag i stan, vi shoppade och fikade. Därefter gick vi hem till honom och lagade mat tillsammans som vi sen fick dela med Martin. Vissa saker förändras verkligen aldrig.. :)

Jag blev ägare till ett par vadderade boots och en ny telefon. Följer modet och köpte GreenHeart-mobilen som är gjord av återanvänt plast. Fast.. jag köpte den mest för den var snygg.









Helgen ska bli mysig

Fredag: Köra mams & paps till Sturup tidigt på morgonen. Vila, räkna matte och luncha med söta Petro. På kvällen vankas det fin födelsedagsmiddag på Elyssé i Malmö.

Lördag: Vara barnvakt till mina söta kusinbarn Max och Fanny i Skanör medan föräldrarna springer skanörsmilen. Oplanerad kväll men den blir definitivt lugn.

Söndag
: Jobba morgonpass på Thorax 18, där jag även hoppas få anställning i vår som sjuksköterska. Senare på eftermiddagen ska jag träffa Mimsan i Eslöv och prata om allt vi inte hunnit prata om på telefon. Ganska mycket.. Men det är alltid lika härligt!

 

 


Depp

 

 




Idag är ingen bra dag.
När blir dagarna bara bra? Som förut.


Lugn fin helg

Igår var det fredag vilket för de allra flesta innebär partaj.
Jag räknade matte, tittade på Maddes fotbollsmatch med Martin och sen bjöd jag hjärtat på bio med tillhörande popcorn. Det var den bästa fredagkvällen på länge. Jag mår bäst när jag är med dig.

Idag har jag praktik 13.30-21.30 och imorgon 6.45-14-45. Underbart :)


Nu är F och tränar medan jag ligger i soffan och kollar på gårdagens program från idol, malmöööö..



tjo.


Smör på fläsk

Idag vaknade jag klockan åtta av mobilen i vanlig ordning. Nuförtiden tycker jag det är skönt att vakna tidigt även de fåtal mornar jag har möjlighet att sova längre. Idag exempelvis, börjar jag inte förrän halv två. Har dock mycket att ordna innan. Skönt med marginal ibland.

NIVA är otroligt spännande. Jag ser mig verkligen där i framtiden.

Jag vill träna. Jag vill röra på mig. Jag vill svettas.
Fot, bli bra!







Fina F,
du gör mig varm.


Sky is the limit for you.

 

Kärlek.
Jag tror på er.
Jag tror på oss.


Kalender

Två datum. Två väldigt viktiga framtida datum..


15 januari 2010 - min examensadag

Denna ljuvliga dag tar jag examen och blir legitimerad sjuksköterska. Det ska bli väldigt spännande att komma ut i arbetslivet, dock självklart även skrämmande. Som allt annat i livet.
Tråkigt nog är det anställningsstopp på USIL, där jag helst vill jobba. Hoppas att mina få kontakter ska kunna få in mig någonstans. Sen är siktet iställt på IVA-utbildning eftersom läkardrömmen gick upp i rök. På gott och ont.

Tiden som sjuksköterskestudent har varit fantastisk. Tjejerna är fantastiska på sina egna vis allihop. Många vänner för livet hoppas jag innerligt.








28 maj 2010 -
SATC 2

Woho! Behöver nog inte tillägga mycket här. Jag SKA ha biljetter.






RSS 2.0