Vad vore jag utan dig?

img_0725 (MMS)

Vad vore jag utan dig?


Känner mig inte på topp. Gjorde det innan....

Känner mig inte på topp. Gjorde det innan. Kände mig stolt över vad jag åstadkommit hittills och hur mitt privatliv är. Nu är det bara tungt och grått. Ångest och åter ångest. Oftast med ordet "prestation" framför. Var ska jag jobba? Duger jag verkligen till detta? Orken är borta. Tårarna är många. Säkerligen går det över snart. Men just nu är det grått. Hejdå


Har en mysig helg. Igår spelade jag och Fr...

Har en mysig helg. Igår spelade jag och Fredde golf och sen sprang jag hem från golfbanan. Måste prestera bättre nu så jag kan springa Göteborgsvarvet under 1.50 nästa år. Det ska gå! Idag tog vi en mysig sovmorgon med frukost på sängen medan vi tittade på nyhetsmorgon. Sen promenerade vi ner till stan med lillebror Martin. Fredde hittade ett par vinterkängor och sen åt vi lunch. Sen stack jag och Fredde och tränade på Gerda. Måste komma i ännu bättre form nu så jag kan svansa runt i bikini. Ska nämligen till Egypten med hjärtat i november. Underbart! Nu myser vi i soffan och äter stuvad blomkål med fläskytterfile. Imorgon ska jag jobba. Hej!


Brunch

Nu sitter jag på tåget hem från Landskrona. Har jobbat dygn där på ambulansen. Inledningsvis var det lugnt så vi spelade lite badminton med brandmännen. Senare på kvällen åt vi alla kvällsmat tillsammans, och det var bland det godaste jag någonsin ätit! Jordnötsmarinerad kycklingfilé med kokos och lime samt ris och jordnötssås. Det ska jag bjuda mina nästa gäster på!

Natten blev dessvärre inte så lugn. Sov knappt 4 timmar. Får vila lite senare ikväll. Nu ska Fredde hämta mig på stationen och sen bär det av mot bjärredsbryggan. Där ska vi träffa Jacob och Petro och njuta av en lång god brunch. Hoppas solen tittar fram!


RSS 2.0