Spöke


Nu har vi letat och letat efter Maddes Chloé-väska som hon vann på Tradera. Var är du? Tråkigt om den är stulen, mycket tråkigt.

Idag har jag tränat och sen ätit smaskis blodpudding till kvällsmat. Nu sitter Fredrik och kollar EM-finalen medan jag kollar runt på face och diverse bloggar. Har lagt en ansiktsmask enligt söndagstradition så får snart gå och tvätta av den. Så, det var hela min händelserika söndag.

Nu ska jag fortsätta kramas men min fina F.



Söndag


Idag ska jag inte göra något speciellt förutom träna. Det är väldigt skönt med oplanerade dagar, när de är få. Flera i rad blir långrandigt. Blev inbokad på operation på måndag. Hade annars varit ledig mån, tid & ons. Hoppas fina Petro behöver flytthjälp annars blir det långa dagar.


Det snöar igen. Fint tycker jag, fast jag längtar till våren. Nu blir det bannemig en beställning från H&M.





Tre generationer sjuksköterskor





Smaka på den


Var kan jag hitta denna? Hjälp.
Perfekt till våren.


Filippa K


Let´s nose

En härlig vecka har passerat. Jobbat tre pass och däremellan shoppat, tränat, umgåtts med fina vänner och familj. Jag trivs otroligt bra med tillvaron just nu. Trodde jag nog inte jag skulle kunna göra för 10 månader sen. Viktigast att leva i nuet, så det är mitt fokus.

Skorna fick tyvärr åka tillbaka, dragkedjan bak skar in i hälsenan. Men lika bra det för jag fyndade ny chinos, en kofta och ett armband från filippa k istället.

Igårkväll var vi hembjudna till Andersson/Lilja för fredagsmys. Det blev onyttigheter i stora mängder. Pizza, godis, chips och glass med varma hallon. Så gott, så gott! Tröstar mig med att jag nått nya mål i min träning. Det går bra nu. Vi spelade lite spel och tittade på Let´s Dance. Herr Andersson upplyste mig om en deltagares storlek på näsan. Fascinerande!





Idag har Jippa & Martin bjudits på stor frukost hemma i lägenheten. Tycker frukosten på helgen är så mysig, när man kan sitta länge och äta mycket!


Syndat

Härliga måndag. Sov till tio och har sedan dess legat i soffan och myst. Lediga dagar är till för återhämtning har jag hört. Hade tänkt träna idag men lår och rumpa skriker träningsvärk. Det får bli en tripp till svärföräldrarna i Hörby istället.

Imorgon jobbar jag C-tur och ska dessförinnan möta upp söta Petro för lunch.



Jag har spanat in de här snyggingarna sedan höstat men tyckt att priset (3800kr) var lita väl saftigt. Till min förtjusning var de nu nedsatta till 1500kr. Ett par kvar, min storlek. Såg det som ett tecken och klickade därför på "beställ". Nu, på väg hem till mig;





Underbar


Jag älskar mitt jobb, min arbetsplats, mina kollegor, ja allt! Åh, jag trodde inte jag skulle få en så härlig känsla så snabbt. Två arbetspass har passerat. Förvirringen är förvisso total men likaså glädjen. Ser faktiskt fram emot att jobba i helgen, tänka sig..

Idag blev det en lång sovmorgon. Nu väntar jag på att F ska sluta skolan och komma hem så vi kan bege oss till IKEA. Bara jag och min fina, ska bli mysigt.




mys.

På riktigt

Nu är det bara jag och Fredrik i lägenheten igen, precis som det ska vara. Hans kombo har flyttat ut och vi kan äntligen utnyttja alla kvadratmeter igen. Sen jag kom hem i måndags har det flyttats och städats i ett. Nu är äntligen allt på plats och jag tillåter mig att slappna av i soffan innan det är dags att arbeta (!). Första dagen som sjuksköterska idag. Jag är nervös, väldigt nervös.


Arbets/vilorummet


Vardagsrum/Kök


Hall


Badrum


Sovrum (nästan alla skor fick plats)




tjo.

Examen


Den 15 januari 2010 kommer aldrig försvinna ur mitt minne. Hela dagen var helt perfekt och glädjeruset tog inte slut förrän klockan 4 på morgonen efter. Efter ceremonin på Lunds universitets aula samlades släkt och vänner hemma på sturegatan i Eslöv. Maten var underbar, presenterna fantastiska, kärleken flödade i takt med vinet och skratten avlöste varandra. Lyckan var total.





Den 17 januari fyllde min älskling 24. Tänk så fort tiden går. Kändes som att du nyss fyllde 20. Jag gav honom en spavistelse på Ystad Saltsjöbad över allahjärtansdag-helgen. Dessutom blev det önskefrukost i vanlig ordning, blåbärspannkakor. Tidigt på dagen lämnade jag födelsedagsgrisen hemma och åkte med familjen till Varberg på Spa för att fira mormors 90-årsdag.


Gott blev det! Bara det bästa till den bästa.







Nu riktas ögonen mot SATC.




Jag är paj

Tänkte visa ett roligt klipp som från Flight of the Concourds. Tyvärr är jag inte så duktig på tekniska saker så ni får hålla tillgodo med länken.

http://www.youtube.com/watch?v=WGoi1MSGu64




Idag har jag myst med familjen och förberett lite inför fredag. Bland annat gjort några (40 st!) pajer. Imorgonbitti bär det av mot Ica Kvantum för att storhandla och sen mer matlagning. Senare på kvällen ska alla fina flickor i klassen bowla och äta i Malmö. Ska bli riktigt mysigt.



Kärlek.

Sugen på annat

Examineringen och opponeringen igår gick bra. Liksom de flesta andra fick vi några kompletteringsuppgifter som snart är färdiga. Lite frusterande korrigeringar att göra som vi ändrat efter vår handledares tycke. Känns skönt för nästa ssk-kull att de ska göra om hela kursen så alla kandidatuppsatser kan bedömas på ett likvärdigt sätt.Tänk att jag är sjuksköterska nu.. nästan. På fredag kan jag säga det och då är det definitivt. Underbart!

Igår smygfirade jag och F min examen med bio i Malmö. Avatar 3D. Den var dålig.. Jag hade stora förväntningar men ingen uppfylldes. Jag satsar istället på att se "Det regnar köttbullar" senare. Den är nog en riktig höjdare!





Idag ska jag bege mig till Eslöv och så smått börja förbereda inför fredag. Kommer bli en stor skara människor hemma på Sturegatan. Ska bli mysigt! Senare på kvällen blir det utgång i Lund med den yngre delen av festdeltagarna. Skoj!




Jag är fortfarande sugen på att göra en h&m-beställning... usch jobbiga i-landsproblem.

Rubrik


När en vecka passerat är jag sjuksköterska. Ofattbart. Tre år har gått otroligt snabbt. Nästa steg är arbetslivet. Ska bli skönt med en arbetsplats, en fast punkt, där man känner sig hemma. Nu ska jag inte ta ut segern i förväg, men ska inte heller måla fan på väggen. Lika bra att gå in med positiva tankar så man kommer ut på samma sätt.

Ikväll tar jag det lugnt i soffan efter ännu ett träningspass. F är i Hörby på tipslördag hos sin bror. Emma är på väg hit från Åhus i skrivande stund. Alltså är hon inte här förrän om drygt en timme.



Nu längtar jag efter våren. Shorts, blusar, linnen och converse. Fina tider..




Usch H&M har så mycket fint..


Nej Klara! Shoppa inte!




Feber


Jag har fått feber, Twilightfeber. Attsingen vad bra filmen är. Men får titta på den när Fredrik inte är hemma eller sover för han tror jag är tokig annars.

Idag sov jag länge. Sen kollar jag film (hemlis), lagade mat och bar mig därefter upp till sjukhuset. Det är mysigt att gå hem från ett kvällspass när man bli mött halvvägs av hjärtat. Han sprang i slutet precis som i en romantisk film. Vi är fjöntiga.

Nu får jag snart lägga mig. Imorgon tänkte jag läsa igenom arbetet några gånger innan arbetspasset. Inte många pass kvar som undersköterska nu. Sen blir det annan titel.

Är förresten otroligt lycklig över hur många som ska följa med mig och dansa på AF-borgen på min examensdag. Det spritter i benen bara jag tänker på det!


Godnatt!


Fint
















New moon


Jag tyckte den var bra. Det tyckte inte Madde eller Fredrik. Så kan det vara ibland. F börjar också tycka jag är knäpp som har tittat på Twilight 10 gånger på fem dagar. Jag tycker det är fräsigt.

På tisdag ska vi examineras och opponera. Det ska bli skönt att få det överstökat. Nu vill jag jobba!














Världen är svart idag, speciellt i Eslöv.


RSS 2.0