Mantel

Det här är en fantastiskt snygg poncho/cape. Den ska bli min imorgon efter jobbet. Så det så.




Nu ska jag sova.


Fredag

Så var det fredag igen. Veckorna bara springer förbi. Två natt-pass har jag avverkat och nu väntar en helg på kirurgen. Bra kollegor denna helg, super!

Idag åker svärföräldrarna till Gran Canaria. Precis i lagom tid till när snön faller i Sverige. Nu börjar det kännas tungt att vara utomhus. Kallt. Det är bara lite mer än tre veckor kvar till vi åker nu. Ska bli fantastiskt skönt. Sol, bad, god mat. Ingen disk eller städ.

Nu ska jag bege mig till Gerda för dagens träningspass innan jag landar på jobbet.


Brunch


Igår blev det två rundor på korthålsbanan och fem hål på stora. Lite busiga är vi allt. Fredrik är jätteduktig och kommer snabbt blir en mycket bättre golfspelare än jag.





Bjöd nyss Fredde och Petro på en god söndagsbrunch. Det enda som fattades var pannkakor men mjölet tog slut. Dessutom blev alla mätta efter sina scones. Får bli pannkissar nästa gång.






Nu ska jag upp och svettas på Gerda. Ikväll blir det söndagsmys med kärleken.


Fredagsmys


Det blir operation. I januari ska Dr Hovstadius skära bort ledknutan i min hand. Fick veta att jag kommer vara sjukskriven i tre veckor. Jag kommer bli galen, klättra på väggar och bråka med allt och alla. Stackars sambo.

Nu blir det en tidig omelettlunch innan jag beger mig till Gerda för ett hårt träningspass. Därefter kvällstur på jobbet och sen håller jag helg. Det blir nog lite golf och träning. Slappehelg. Nästa helg ska jag ut och dansa med snygga damer!



Lyx


Igår hämtade Fredde mig på Gerdahallen och så åkte vi till Elgiganten och köpte en TV. Vi har diskuterat att ha eller inte ha en TV i sovrummet under de 3 år vi bott tillsammans. Jag har väl varit den som varit mest emot men senaste tiden har jag varit den mest drivande. Det är lyx att ha en TV i sovrummet. Vakna en lördagmorgon, ligga kvar i sängen och titta på nyhetsmorgon och bara mysa.





Ikväll är det jobb som gäller. Imorgon ska jag bege mig in till Malmö till läkarhuset i Slottsstaden. Har en ledknuta på höger handled som ska opereras bort. Imorgon är det bedömning.

-trevlig onsdag




LEDIG

Igår blev det styrkegympa på kvällen och efter det stack jag ut och sprang 6 km med älsklingen. Det är roligt att jag nu är så pass tränad att jag kan hålla hans tempo. Det är roligare när man är två. Föreställer mig hur vi kan gå upp tidigt i Thailand och springa på stranden tillsammans. Det måste vara höjden av romantik. Jag är så kär i dig min fina Fredrik.

Idag är jag ledig. Sov till halv tio, stack ut och sprang, gick och handlade, lagade mat och åt. Nu ligger jag i soffan och slöar. Senare blir det spinning och därefter en föreläsning om pulsträning på Gerdahallen. Ska bli väldigt intressant.

Ikväll väntas fint sällskap som ska kolla landskampen med oss.





Väntan


Idag ska jag äntligen träna! Ska bli fantastiskt skönt. Tänk att jag inte tränat på en vecka..









Igår gjorde jag något jag trodde jag inte var redo för. Nu får jag bara vänta.

Förkyld


Idag ställde jag in min studiedag och flexade ut för att istället gå hem och kurera mig. Sov gott på soffan hela förmiddagen. Sen har det blivit lite film och tv. Hämtat ett paket på Konsum som innehöll lite saker till Thailand. Andy har varit här på kaffe och kanelbulle.









Jag har träninsabstinens! Vill träna, svettas, bygga muskler och känna mig stark. På måndag sätter jag igång igen så fort stygnen är tagna. Sen blir det extra hård träning i fem veckor fram till Thailandsresan!

Nu äter jag och Fredde morötter med dipp och tittar på Den ofrivilliga golfaren. Söta F har blivit besatt av golf nu. Superkul! Det blir roligt nästa säsong när båda spelar.



Tisdag


Helt okej dag på jobbet. Mycket att göra men ändå tid för lunch.


Jag hade verkligen velat ha en av Carolina Gynnings litografier.




Nu blir det sängen.

Limhamn


Igår tittade vi på fotboll i Limhamn. Fredrik åt den största korven jag någonsin sett. God var den visst också!







Idag har medicinkandidater skurit bort födelsemärken på mig. De satt precis under BH-bandet och gick därför sönder ibland och började blöda. Nu är de borta. Det tog ganska lång tid för stygnen fick göras om ett antal gånger. Övning ger färdighet, kul man kan ställa upp ibland. Enormt tråkig nyhet var att jag inte bör (=får) träna tills stygnen är borta, dvs 10 dagar. Det är lång tid för mig. Speciellt nu när jag blivit van att träna något varje dag. Kanske bara hälsosamt med vila?

Ska vänta till älsko kommer hem sen kanske vi kan ta en promenad i alla fall.


Ystad


Igår var jag hemma hos söta Therese i Ystad. Hon har nu lämnat jobb och boende i Lund för sin kärlek Daniel i Ystad. Jag tycker sånt är fantastiskt fint. Kärlek är fint!
Igår var det i alla fall en liten sjuksköterskereunion. 6 tjejer från klassen totalt. Det var väldigt synd att Jossi, Steffi & Alex inte kunde, men det är så svårt att få till ett datum när alla kan. 

Therese bjöd på en väldigt mysig och rolig kväll/natt. Vi lagade flygande jakob som vi åt samtidigt som vi hade en form av vinprovning. Det blev så många olika vinsorter att jag fick hoppa över en för att inte må dåligt. I morse fick vi en ordentlig hotellfrukost som höll mig mätt ända till jag kom hem. Latade mig i soffan ett tag och begav mig sen ut på en joggingtur. Premiär för pulsklockan och jag tyckte det var jätteroligt. Fick pusha mig själv på ett annat sätt för att bibehålla en bra puls. Det blev 9,2 km på 51 min med en genomsnittlig puls på 165 slag/min.



Söta Petro, jag och fina Therese



Lisa, Sofi & Ann -fina tjejer <3

Vi bokade in en weekend i Italien alt Frankrike i vår. Ser redan fram emot det.


Efter joggingturen följde jag med Fredde och Martin till Nova där ett PS3 inhandlades. Även det eftertraktade spelet Fifa 11. Nu har vi precis ätit och killarna sitter och spelar. Jag är så trött så tror inte jag kommer vara vaken länge till. Skönt med helg, fast den går för snabbt.






Älskar min fina sambo Fredrik som alltid visar hur mycket jag betyder för honom. Med dig är jag alltid lycklig.


RSS 2.0