Nu ska jag iväg på ännu en utbildningsdag ...

img_5141 (MMS)

Nu ska jag iväg på ännu en utbildningsdag inför sommarjobbet på ambulansen! Ska även skriva delegeringsprov så önska mig lycka till!


Pestolax med bulgur och wokgrönsaker till ...

img_3906 (MMS)

Pestolax med bulgur och wokgrönsaker till kvällsmat efter ett mördarpass på gerdahallen!


Firar mors dag med familjen Rudolfsson och...

img_2173 (MMS)

Firar mors dag med familjen Rudolfsson och Danne Stråheds!


Firar mors dag med familjen Rudolfsson och...

Firar mors dag med familjen Rudolfsson och Danne Stråheds!


Mys i Lund Thea :)

img_7621 (MMS)

Mys i Lund Thea :)


Golf med favoriterna!

img_9787 (MMS)

Golf med favoriterna!


Lunch på en nystartad liten restaurang i c...

img_7844 (MMS)

Lunch på en nystartad liten restaurang i charmiga Eslöv. Tre olika soppor, bröd, ostar, sallad och fruktsallad med grädde för 55kr (!). Fantastiskt gott och prisvärt!  Inredningen var i gammaldags stil, otroligt mysigt. Vi lämnade ordentligt med dricks. Dit går vi snart igen!


Nu ska jag åka med min fina mamma till Esl...

Nu ska jag åka med min fina mamma till Eslöv. Först lunch med mormor och Fredde och sen en runda på golfbanan! Trevlig fredag.


Nu ska jag åka med min fina mamma till Esl...

img_2361 (MMS)

Nu ska jag åka med min fina mamma till Eslöv. Först lunch med mormor och Fredde och sen en runda på golfbanan! Trevlig fredag.


Äntligen! Nu sitter jag på tåget hem från ...

img_9487 (MMS)

Äntligen! Nu sitter jag på tåget hem från praktiken i Kristianstad för allra sista gången! Fyra veckors pendlande är över. Nu ska jag hem och pussa på Fredrik! Imorgon väntar en utbildningsdag i prehospital sjukvårdsledning. Hej så länge!


Tjoho!  Jag kunde visst få till ett bloggi...

img_3753 (MMS)

Tjoho!  Jag kunde visst få till ett blogginlägg från mobilen. Som bilden i förra inlägget visar sprang jag alltså Göteborgsvarvet i lördags. Mitt mål var att springa under två timmar men tyvärr blev det 2:06. När jag kom i mål kände jag att det fanns mycket kraft kvar. Visste inte riktigt hur jag skulle lägga upp loppet. Men är ändå otroligt stolt över mig själv! för exakt ett år sen kunde jag precis springa 5 km för att sen vara helt utmattad, men nu har jag inga problem med att springa 21 km. Kul med utveckling! Har redan anmält mig till fler lopp tillsammans med systra mi! Nu ska jag sova. Imorgon väntar sista passet på IVA i Kristianstad! Äntligen! Avslutar med en bild på jourrummet där jag spenderat alldeles för många nätter!


Testar blogga från nya telefonen! Inte så ...

img_7872 (MMS)

Testar blogga från nya telefonen! Inte så lätt som jag trodde.


Sängbord

Blev riktigt nöjd med våra nya sängbord. Hittade två på mammas och pappas vind som vi tydligen haft när vi var små. Med lite färg och nya knoppar blev det väldigt snyggt!


Före, dock är de uppochner..


Efter!





Annars har jag en riktigt dålig period just nu. Känner enorm prestationsångest inför Göteborgsvarvet samtidigt som jag känner mig både fysiskt och psysiskt utmattad. Vantrivs med att sova på sjukhuset i Kristiandstad och att pendla 3 tim/dag. När jag begav mig ut för en löprunda idag sloknade jag nästan direkt. Efter bra pep-talk med både Petro & pappsen har jag nu bestämt mig för att vila fram till lördag och sen ta det därefter. Jag känner att mitt uppsatta mål inte är inom räckhåll just nu men jag ska försöka vara stolt om jag bara tar mig runt.

Snart ska jag bege mig till K-stad och spendera yttterligare en natt där. Usch.

Stort grattis till mina fina vänner Petro & Tess och deras män, är så glad för er skull!

Söndag

Har haft en skön helg. Middag och mys med Sofi & Jenny i fredags och igår spelade jag, Fredde & mamms goldtävling i Lund och sen myste vi framför tvn med Madde och Martin. Har även hunnit med ordentliga löprundor så det känns okej inför lördag.

Duktiga älsklingen, som debuterade i tävlingssvängen på singelnivå, kom trea! Jag är så otroligt stolt!




Nu ska jag sticka och träna och sen cykla upp till Nova och handla färg till skrivaren och till ett projekt jag pysslar med. Ska visa resultatet senare!

Förresten har jag och Fredde investerat i två supersköna solstolar till balkongen. Har redan suttit där och läst i solen många timmar!




Hoj!

Uppdatering

Nu är det på tiden att jag ägnade mig åt bloggen och en rejäl uppdatering. Det har hänt väldigt mycket sedan jag skrev sist. Här är några smakprov. Jag har bland annat..


..spelat golf


..lunchat i solen med fina petro


..grillat i hos mamma & pappa


..varit på 80-tals-fest



Igår var första dagen på nya praktikplatsen, IVA i Kristianstad. Verkar vara en väldigt bra arbetsplats och alla jag har träffat är väldigt måna om mig och vill att jag ska få ut så mycket som möjligt av min tid hos dem.

Nu ska jag snart upp till Gerda. Var på ett nytt pass igårkväll, 1,5 timme alpingympa med extra mycket stångövningar. Det bästa passet någonsin, otroligt skön känsla efteråt. Idag blir det ett vanligt gympastång-pass och sen lite styrketräning på gymmet.

Trevlig tisdag!

RSS 2.0