Pang du är död

Jag äger pistoler
Jag äger pistoler
Jag äger pistoler





:)


Till dig


Varsågod Camilla!




Nå? :) 




Lys

Idag träffade jag och Petro vår handledare för första gången. Det gick väldigt bra och magkänslan är goooo. Imorgon sätter vi igång med resultat- och diskussionsdelen. Blir Athen för hela slanten.

På kvällen ska jag hämta varorna jag beställde med Madde och sen ska vi möta Fredde, Petro och simma på vuxenkvällen på Högevallsbadet. Det är ett mysigt påfund när de släcker ner hela lokalen, tänder levande ljus, spelar lugn avkopplande musik och bjuder på frisk frukt. Ett lyckat koncept.

Efter skolan följde jag med P till stan och såg på när hon köpte snygga och dyra stövlar. Mitt i denna stund vaknade pistolerna till liv inom mig så jag cyklade ut till Nova, provade ut rätt storlek, och beställde från Malmö. På torsdag eftermiddag är de äntligen MINA!

Jag cyklade även upp till Bolagret och fyndade två riktigt snygga lampor till Fredriks lägenhet.



Visst blev det fint!


Nu sitter jag här i soffan och tittar runt på internet i väntan på att Fredrik kommer tillbaka från sin kvällsrunda. Jag tränade igår så tyckte jag kunde få vila idag..



Fina underbara lägenhet..




Tjo.


Over and out






"One, two, three, four - testing, testing"





Glädje

Lycka, åh underbara lycka. Jag blev uppringd i fredags av avdelningschefen på avd 13 på sjukhuset här i Lund. Han berättade att han hade nöjet att anställa mig. Jag tystnade helt och hållet och min reaktion fick honom nog att tvivla på min uppskattning för en stund. Men oj, oj, oj vad jag blev glad. Jag har verkligen fått ett jobb. Heltidsanställning som börjar 20 januari 2010. Helt underbart!

I helgen jobbade jag extra på avd 18. Fina pengar och bra erfarenhet. Tror att det var just den erfarenheten jag har från avd 18 som gav mig jobbet. Får kanske skicka en blomma till avd 18 när jag börjar på den andra.

Igårkväll mös jag med F och några filmer. I morse var vi ute och gick i 1,5 timme med Martin & Madde och efter det följde en härlig brunch med pannkakor, varm choklad, vörtbröd osv. Gott och mysigt! Ikväll ska vi nog se filmen på fyran, en riktig klassiker.

Jag och Madde har lagt in en ordentligt stor beställning från nelly.se och jag själv har beställt lite från den omtalade jimmy choo-serien på h&m.  Jag resonerar som så att nu när jag har jobbat och har den närmsta framtiden säkrad så kan jag unna mig lite, för ovanlighetens skull. Eller vad säger ni föräldrar? De där pistolerna börjar närma sig mitt hem, mo ha ha.






Come to mama!




På gång

Nu är vi igång ordentligt. Jag och Petronella kommer vara färdiga med uppsatsen imorgon ungefär. Tänk att vi kunde skriva hela arbetet på tre dagar. Fantastiskt!

Nä, skämt. Men bra känns det!


I måndags satt jag i en föreläsningssal för sista gången (denna omgången). Härlig känsla. Vi fick lite info om examensdagen och beställde broschar. Wiho! Mindre än 10 veckor kvar till examen!








Igår simmade jag och Fredde 1000 meter på 30 minuter. Mycket bra jobbat av oss om jag får säga det själv, och det får jag för det är min blogg.




Nu fick F världens bästa idé, hjärtat.

Duktig


Ibland är det viktigt att klappa sig själv på axeln, berömma sig och känna sig stolt.

Duktig 1: I helgen jobbade jag extra på avd 18. Vilket förhoppningsvis stärker mina chanser att få jobb där sen. Jag fick även sätta mina kunskaper ordentligt på prov och presterade under omständigheterna mycket bra.

Duktig 2: Idag har jag tränat, lagat mat, städat och pluggat utöver introduktionsdagen i skolan.

Duktig 3: Jag är snart färdigutbildad sjuksköterska.







Imorgon ska jag simma med hjärtat, mys.

Tokigt

Kvällen på Topshop var helt tokig. Väldigt många donnor med tändsticksben och 15cm klackar på fötterna. Jag och Louise gick mest runt och gapade. Inte heller speciellt mycket fint. Var väldigt besviken på utbudet. Dock hittade jag en superfin klänning med axelvaddar och dradkedja på ryggen. Precis en sådan du var ute efter mamma. Dessvärre fanns den bara en enda kvar i storlek 36 men du får låna min om den passar. Vi stötte även på Camilla som liksom vi var väldigt besviken på kläderna. Jag provade ett par heels i rött skinn med nitdetaljer. Så fina, men ack så dyra. Får bli en annan gång.





Nu har jag varit hos Madde i Höör och blivit fin i håret. Ungefär en decimeter kortare och ett kilo lättare. Kidding-a-sides, det blev väldigt bra och jag är supernöjd! Får se hur begeistrad Fredrik är. Han tycker liksom alla andra killar att tjejer ska ha långt hår.












Nu ska jag på intervju. Hjälp?

Tillbaka


Nu är jag tillbaka i mitt korridorrum på Delphi. Det känns skönt att ha alla kläder etc på ett och inte tre ställen. Nu har jag precis packat upp och ställt iordning allt. Dessvärre luktar avloppet i toaletten något fruktansvärt, isch.. Hoppas mina 3000 doftljus biter på det.

Ikväll ska jag till Nova och shoppa loss på Topshop med 20% rabatt. Hoppas det blir några fynd. Hade varit roligt att hitta något till Malmö-kvällen med systrarna :) Tänk att vi snart är färdiga.. Tiden går för snabbt ibland. Fast det ska bli riktigt skönt. Hoppas jag får det jobb jag vill ha bara..





Nu håller vi tummarna!



Sista

Sista semenariet någonsin avklarat idag.
Sista dagen på praktiken imorgon.
Sista kursen på utbildningen börjar på måndag.
Sista natten i Eslöv.







Imorgon är första dagen på resten av mitt liv.


Hoho?






- e de ingen som oppnar åt di?
- nä!
- då e de nog ingen inne..






Bråk

Fick gå hem tidigare från praktiken i brist på sysselsättning. Välkommet.

Nu ligger jag i soffan under en filt och tittat på "Lotta flyttar hemifrån". Som många andra älskar jag alla Astrid Lindgrens filmer. En vacker dag ska jag ha alla. Det ska jag bannemig. Kanske bäst att vänta till jag har heltidsjobb och lön? Eller börja samla lite smått nu kanske? Aja, det får tiden utvisa.





Söndag

Idag vaknade jag upp i Hörby. Täppt nästa, torr hals och ekande "atchoo" avlöste varandra minut efter minut. Så blir det när katten står i farstun. Dumma allergi, och dumma Klara som inte skaffat mer medicin. Börjar bli kris nu. Sen blev det inte direkt bättre av kalaset hos familjen Galbe som även de har en kattafan. Men trevligt var det. Och gott var det! Tack Steff :)



När jag kom hem fick jag till min förvåning se att föräldrarna satt och väntade på den "omtalade filmen med Meryl Streep" på tv. Härligt att de äntligen uppskattar mode lika mycket som jag, fnissochsåvidare.



Oj oj oj;
* Sista veckan på praktiken börjar imorgon och därefter väntar examensarbetet.
* På fredag ska jag på mitt livs första anställningsintervju, iiih!
* Fredrik har idag gjort mig om möjligt ännu mer förälskad i honom.




Finast.




RSS 2.0