Vänta


På väg hem från Gerda gick jag inom systembolaget och handlade öl och champagne till sambon. Ibland är man för snäll.. Jag var tydligen inte ensam om idén att handla inför morgondagen.




Nu ska jag laga färdigt maten till Fredde kommer hem. Sen är det dags för nattjobb.

Nytt år

Inatt ska jag jobba. Imorgon är det nyårsafton och dags att fira in ett nytt år. Ska spendera kvällen och natten i Helsingborg med fina vänner och människor jag aldrig träffat. Ska bli superroligt. Har bestämt mig för att köra så det blir en nykter nyår för min del i år. Måste köpa Pommac idag så jag har något att skåla i på tolvslaget.

2011 kommer bli ett riktigt bra år. Jag har satt upp en del mål/löften som jag ska försöka uppnå;

-
Läsa till intensivvårdssjuksköterska. Inte ge upp när det känns jobbigt utan då istället påminna mig själv om att det är en dröm som blir sann.

- Fortsätta träna minst 5 gånger/veckan. Springa Göteborgsvarvet på mindre än 2 tim. Springa minst 4 lopp utöver det.

- Ta vara på all kärlek jag har runt om mig, Fredrik, familjen och vännerna. Aldrig ta någon för givet.

- Jobba minst 5 veckor i Norge i sommar och därefter spendera resten tillsammans med Fredrik och våra familjer.

- Förhoppningsvis boka en ny resa till Thailand för nästa vinter.

- Äta hälsosamt, avstå från godis, chips, kakor och läsk 6 dagar i veckan.







 

Rekord

Simmade med Louise imorse. 1 km på 27 min, nytt rekord för min del. Sen fick jag strectha i en kvart, annars hade vadmusklerna aldrig slutat krampa (kan man säga så?). Efter det begav jag mig mot jobbet och ordnande med tjänstledighet och intervju för utbildningsbidrag. Tydligen är det väldigt svårt att få utbildningsbidrag och de med tillsvidareanställning brukar prioriteras. Jag har bara vikariat. Fast egentligen skulle jag inte haft en chans att komma in på utbildningen överhuvudtaget så kanske har tur en gång till. Sista stoppet för dagen blev Gerdahallen och effektiv styrketräning.

Hildo och jag fick inte tag på varandra idag så nu blev min massage inställd. Attan. Får se när vi kan klämma in nästa dejt.


Lite av shoppingen;


Min fina skolväska


Fin kavaj med snygga detaljer


Söt transparent blus



Simma


Det blev lite ändrade planer idag. Louise ville simma nu på morgonen. Sen blir det upp till jobbet och sen Gerda.



Mina fina nyårspumps


LYCKA!


Jag är så obeskrivligt glad. Lyckan jag känner inom mig tar aldrig slut. Går runt med ett leende på läpparna hela tiden. Jag kom in på vidareutbildningen! Trodde verkligen inte jag skulle det. Nu blir det till att sadla om och börja läsa igen. Kommer bli riktigt tufft med jag är redo.

Idag har jag storshoppat med Loll i Malmö. Belönade mig med en ny skolväska som är stor nog att rymma min dator och tjocka böcker. Har dessutom beställt ny kurslitteratur på internet och skrivit ut första kursens schema. ska börja läsa så fort jag får böckerna. Det ska bli så spännande!

Fina Fredrik är så stolt över mig och glad för min skull. Han bjöd ut mig på middag ikväll på Elyssé. Köttfondue med massor av såser och pommes. En riktigt onyttig härlig kväll!


Fredrik har förresten på sig tröjan han fick av mig i julklapp.




Imorgon ska jag;
- Träna
- Berätta för chefen om det slutliga antagningsbeskedet
- Ansöka om tjänstledighet
- Ansöka om utbildningsbidrag
- Träffa bror och mysa


Sov gott!

Juldagen


Sov ensam inatt. Inget jag tycker om alls. Fredde sov i Hörby efter att de firat julafton där. Gjorde inte speciellt mycket dock eftersom jag jobbade till 15 idag. Sen mötte Fredde mig och vi tog en lång promenad hemåt.

Nu är de flesta vi känner på jägers medan vi sitter här i soffan och myser. Mycket skönare! Jägers är inte lika roligt som när man gick på gymnasiet. Den tiden har passerat.


Bjuder på några bilder från våra hoppbildsförsök på Poda Island






Nu ska jag snart lägga mig. Dags för jobb imorgon igen..


Jul

 
Då var det julafton. Fredde och jag har precis utbytt julklappar och snart ska han bege sig till Hörby för att mysa med sin familj. Jag ska spendera julafton på jobbet, mellan 14-21:30. Känns inte jättekul men någon måste göra det.

Fick superfina presenter av min älskling!



Igår var vi i Eslöv och mös. Fick bland annat ett underställ och en huva så jag kan ut och springa på vinterhalvåret också. Av söta mormor fick jag en berlock, som symboliserade "September" till mitt armband.




GOD JUL!


Lika


Både till sättet och utseendet!



Tycker så mycket om dig fina mamma!


Söt


Har haft mormor och mamma på lite julfika här hemma. Alltid lika mysigt. Följde även med de och hämtade årets bebis, 5 kg saftig skinka. Freddes favorit på julbordet tror jag bestämt.


 Provade mina nyårspumps och lilla mormor blev helt plötsligt ännu kortare.

Vad tycks förresten om vår tjusiga gran? Första julen jag har en riktig gran hemma. Annars har det varit samma plastgran av hänsyn till allergier. Vi har även fyndat en bänk till hallen och en ny spegel.




Nu ska jag julpyssla lite. Imorgon blir det jobb och sen julmys i Eslöv hos föräldrarna.

Stress


Snart julafton. Julstressen syns tydligt i människors ögon. Sista julklappen ska inhandlas, skinkan ska hämtas på saluhallen och rimmen ska vara färdiga och fyndiga. Jag känner dock ingen julstress. Har fixat det mesta jag ska och resten löser sig. Jag känner mig för tillfället bara stressad över mitt tillfälliga träningsuppehåll. Tog bort två födelsemärken förra måndagen och ska ärren bli fina måste jag avstå träning i minst två veckor. Ett födelsemärke satt mellan brösten och det andra på nyckelbenet. Alltså inga ställen man vill ha fula ärr.

Jag vill träna!






Idag har jag varit ledig. Har hunnit med en hel del..
- Beställt framkallning av bilder från Thailand
- Fikat med Jossi
- Klippt mig hos Madde i Höör
- Lämnat tillbaka ett dåligt köp i Malmö (och åkt citytunneln till Triangeln!)
- Fikat med Jenny
- Köpt lite julklappar
- Skrivit lite rim

Är ledig imorgon också. Mormor och mamsen ska komma hit på julfika och sen ska jag pyssla med fotoalbumet från resan och tvätta.



Livet


Thailand var underbart. Fick se platser jag inte trodde fanns. Turkost vatten, vit mjuk sand, god och billig mat och fantastiskt sällskap. Vi hade gärna stannat längre och lapat mer sol. Blir kanske en repris om 1 år.
Det var verkligen en kontrast att stiga av tåget i Lund och mötas av snö och kyla. Har väl inget emot snö. Kan faktiskt vara rätt mysigt ibland, men jag väljer sol och värme framför snö alla dagar i veckan.






Det finns så många bilder, och så många minnen. En underbar resa!




En annan dröm jag haft länge kanske slår in till våren. Kan knappt vänta!


RSS 2.0