Puls


Effektiv onsdag. Steg upp tidigt och begav mig till barnmorskemottagningen för cellprovtagning. Tycker verkligen inte om att sitta i en gyn-stol. Det är så utelämnande. Nu är det gjort och dröjer förhoppningsvis lång tid till jag gör det igen.

Sen satte jag mig på Espresso House i stan och hade en mysig frukost för mig själv. Läste tidningen, drack chai och åt en god smörgås. Lite vardagslyx. Därefter blev det en sväng på Team Sportia och H&M, köpte pulsklocka, reflexväst och en tjusig kjol.




Nu har jag lagat mat, tvättat mina sminkpenslar och ska äta lite innan jag beger mig till jobbet.





Stor kärlekskram till min fina syster. Hanna, jag älskar dig.

Söndag


Middag i Eslöv i torsdags hos mams och paps. Gott och mysigt.





Igårkväll hade vi besök i lägenheten. Alltid kul!





Nu är älsklingen på golfbanan. Sen blir det att klura ut en god söndagsmiddag. Förslag?








Tromboflebit


Efter jobbet igår begav jag mig till Gerda för 2 timmars hård och effektiv träning. I slutet började jag känna hur det gjorde ont på insidan av höger underben som det gjort tidigare ibland. Denna gången gjorde mer ont. Ringde till sjukvårdsrådgivningen som hänvisade mig till jourläkarcentralen som i sin tur skickade mig till akutmottagningen. Det blev alltså en trevlig fredagskväll på akuten i Lund. Efter att ha väntat i fyra timmar fick jag syn på en klasskompis till min syster. "IGOR!" ropade jag desperat och efter tio min hade jag fått en diagnos och ett recept på salva. Tromboflebit var det. Kul.

Nu har jag latat mig i soffan tillräckligt länge. Nu ska jag bege mig till Gerda och träna som fan.

Ikväll ska vi ta igen gårdagens förlorade myskväll med sällskap av Jesper och fina Caroline.



Uppe med tuppen


Idag blev det en tidig start på dagen. Upp kl 6:30 för att tvätta. Skönt att få det gjort. Sen stack jag ut och sprang lite, först 5 km på 26 min och sen armhävningar och dips mot en bänk och sen 2,5 km till. Bra träning!

Nu ska jag vika tvätt och sen lunchdags. Ikväll är det dags för jobb igen.



60 dagar kvar till Thailando!


Regn


Blev ordentligt blöt när jag sprang hem från jobbet igår. Fast vilken härlig känsla. Har aldrig sprungit i regn tidigare.

Hade glömt att jag bytt pass med en kollega idag så jobbar ikväll istället för på morgonen. Det är mycket roligare att jobba morgonpass. Tiden går supersnabbt, det finns massor att göra och sen är det mer tid kvar på dagen när man slutat. När jag jobbar kväll får jag istället försöka utnyttja förmiddagen till sysslor. Nu håller jag till exempel på att laga mat så det finns till älsklingen när han kommer hem. Fransk fiskgratäng och bulgur. Sen tänkte jag hinna med ett träningspass kl 11. Sen blir det lunch på jobbet innan jag stämplar in.

Skulle egentligen fikat med pappsen idag men det fick vi ställa in. Ska dit på torsdag en sväng istället efter jag spelat golf med Fredde.


































Midsommar 2010







Måndag


Igår var en lång dag på jobbet. Jag känner mig så oerhört trött i kroppen nu. Ändå ska jag orka jobba ända till fredag. Ska träna i vanlig ordning också är det tänkt. Jag längtar till Thailand.

Igår började älsklingen på golfkurs. Äntligen ska han ta grönt kort så vi kan börja spela tillsammans. Det kommer han fixa galant.

Idag jobbar jag kvällspass och därefter springa hem. Imorgon ska jag träffa pappa efter jobbet och fika. Sen blir det träning sent på kvällen.



Lite bilder från lördagens födelsedagskalas i Hörby. Svärfar fyllde år och fick en jättefin skjorta.






.

YES!


Jag gjorde det! Jag sprang 10 km utan att stanna på under en timme, närmare bestämt 56 min. Jag är så otroligt nöjd med min insats, speciellt med tanke på motvinden. Det här är bara början på min löparkarriär. Två lopp än så länge i år. Nästa år väntar den stora utmaningen, nämligen Göteborgsvarvet. Det hade även varit häftigt att någon gång i framtiden springa en helt maraton. Stockholm-maraton hade varit fantastiskt kul. Fast det får framtiden utvisa.







Ensam söker


Igår sprang jag en runda på morgonen och därefter begav vi oss mot Borås för att titta på Elfsborg-Mjällby. Det blev ett stopp på Freeport i Kungsbacka där jag köpte en ny sport-BH.

Nu ska jag strax bege mig till Gerda, därefter en snabb tripp till Nova och ikväll ska jag mysa med flickorna i Malmö. Ensam mamma söker + skitsnack.



Tänk vad fort tiden går..


Lycka till idag hjärtat!

Nytt


Nytt i garderoben.


Mysig kofta med söta detaljer.



Halvtransparent blus med volang.


Igår när jag kom hem från jobb + träning hade älsklingen städat, tvättat & diskat. Han är fantastisk. Sen åt vi och tittade på Idol. Fredrik körde Uffe-style. Nämligen att blunda och bara lyssna.




Nu ska jag titta på en film, laga lite mat och sen gå till jobbet. Ikväll ska jag springa hem igen, tänkte våga mig på en omväg så rundan blir lite längre. Jag är otroligt mörkrädd så springer bara där jag garanterat vet att det finns mycket människor. En fredagkväll 21:30 bör inte det vara några problem.

Imorgon blir det utflykt till Borås!



Stark


Idag orkar jag egentligen inte träna. Är väldigt trött efter dagen på jobbet. Fast just sådana dagar har jag gett mig tusan på att träna ändå bara för att jag vet hur bra jag mår efteråt. Nu beger jag mig!

Hejdå!



Jag är en tönt. Ska vi slåss?


Taklampa


På väg hem från jobbet gick jag förbi Lunda Lampor och hittade en fantastiskt fin takkrona (stavning?). Jag mms:ade älsklingen och han godkände den direkt. Telefonerade lillebror Martin som snällt kilade över till vår lgh och mätte avståndet från kroken till uttaget så affärsinnehavaren kunde fixa sladden. Pricken över i:et var ändå att det var 50% rea. Fantastiskt! Fick betala 1500kr totalt. Är så nöjd!


Så fin!


Nu är jag nyduschad och har precis tittat på Ullared. Undra om Kjell & Ros-Marie får provision på alla nya produkter med deras namn? Hoppas kan man.
Kvällens träningspass var bra. Styrkegympa 1,5 timme. Har lite ont i magen nu men lite träningsvärk kan jag leva med.

Imorgon jobb och löpning.


-tjo

Eufori


Gårdagen bestod av fullkomlig glädje. Hade en fantastisk födelsedag! Blev väckt med frukost på sängen som bestod av fattiga riddare och varm oboy enligt tradition. Fick även min present. Den fantastiskt fina klockan från Michael Kors som jag önskade mig. Tack hjärtat!

Dagen spenderades i Köpenhamn tillsammans med F och föräldrarna. Lunch i solen på ströget och glass med flödebolle i hamnen. Därefter en lång (!) promenad till Tuborg för en leksväng på Experimentariumet. Sen buss + tåg till Eslöv där vi firade vidare med pizza och den klassiska "Britta-tårtan". Av mina fina föräldrar fick jag (förutom den fantastiska dagen i kph) en snygg hallonröd gore-tex jacka från Peak Performance. Av söta mormor fick jag ett armband från Thomas Sabo.






RSS 2.0