SJUK


Min tredje sjukdag är jag inne på nu. Mindre kul att ligga i soffan och sängen hela tiden. Förlorar dessutom så mycket pengar när man är sjuk. Dumma karrensdag. Det värsta med att vara sjuk för min del är dock att jag inte kan träna. Vill inte tappa allt jag tränat så hårt för. Häromdagen sprang jag 7 km på 40 min. Mitt mål i Göteborgsvarvet är förvisso att ta mig runt men helst under 2 tim. Jag tror det är ett rimligt mål.

Nu ska jag fortsätta snora och hosta. Blä.

 


Fina älsklingen tar bra hand om mig när han är hemma.




Midsommar ska bli riktigt kul. Hoppas bara jag är frisk..
Många härliga människor ska samlas. God mat & dryck + lekar.




-sommarkärlek

 


Göteborgsvarvet 2011


Nu är jag anmäld. Ska alltså springa Göteborgsvarvet nästa vår. Den 21 maj 2011 bär det av. Jag är redan i full gång med träningen och hoppas jag ska uppnå mitt mål. Det är roligt att springa, men desto roligare när man har ett mål.

 




Nu är det snart träningsdags och därefter ska jag bege mig till Eslöv och möta upp älsklingen. Ikväll blir det grill hemma i föräldrarnas djungel. Trädgården är så vackert vildvuxen nu. Absolut ingen struktur. Perfekt.



 


Neon + rosa


Idag har jag jobbat. Mycket tungt psykiskt på jobbet just nu. Vilket jobb man har. Så mycket känslor som bubblar upp. I ett försök att rensa tankarna sprang jag hem från jobbet i min snygga nya rosa löpartröja. Kände mig extra stark så tog en lite längre sväng, totalt 5,7 km. Sen stretchning hos Martin & Madde och senare blev det träning på Gerda i mitt snygga neonfärgade linne.


Jag är trött.


Imorgon har jag sovmorgon. Sen gå upp till jobbet och springa hem. Ska se om jag orkar utöka rundan imorgon.





Taco


Ikväll blev det Taco med soldaten framför Polisskolan 2. I nuläget spanas det på USA - England.

Så inspirerad jag blev av alla duktiga loppare idag ! :)
Nästa år ska jag också. Det vore häftigt.





Fredde & Soldaten Daniel på vår semester på Mallis 2007.


Mask


Idag är jag ledig. Sov till elva och sen förflyttade jag mig till soffan och började titta på New Moon. Efter besvikelsen på SATC 2 ser jag fram emot tredje delen i twilight-sagan. Får se vem jag får med mig den 30e juni.

Har lagt på en ansiktsmask också. Så nu går jag runt i lägenheten som ett levande spöke. Tur att vi bor på fjärde våningen så jag inte skrämmer någon förbipasserande.






I Borås köpte vi ,förutom fina sommarplagg, även nya kuddar till soffan. Riktigt mysiga att vila huvudet på en ledig dag. Har bytt ut fisken vi hade ovanför soffan mot lite pappa-tavlor. Älskar att min pappa har målat så många fina tavlor i sin ungdom som jag kan ha i mitt hem. Det blir personligt.



Vårt fina hem!


Fina fynd från Filippa K.



Nu är det lunchdags. Senare blir det träning och ikväll avskedmiddag för söta Jenny hemma hos Sofi.







kärlek.


Besviken



SATC2 var inte bra. Inte bra alls. Är riktigt besviken.


Idag har jag sovmorgon. Börjar jobba 13:30. Det är fördelen med att jobba 3-skift.


Nu ska jag få gå och handla lite. Vårt kylskåp ekar tomt på mjölk, fil och andra nödvändigheter.




Jag är kär i dig.




Resumé


Torsdag
Jobbade till halv fyra, därefter träning på Gerda.



Fredag

Underbara lediga dag som spenderades på stranden med Camilla. Därefter mötte vi upp Fredde på stan för en sen lunch. Efter det var det 1,5 timme styrkegympa. Har nu ökat tyngd på nästan alla stationer. Härligt!

På kvällen åkte jag och F till Hörby och tittade på när hans lag spelade match. F har skadat sig så kunde varken träna eller spela. Mycket bättre nu dock. Kvällen avslutades med middag hos svärföräldrarna och sen hem till Lund igen.


Lördag

Efter ett snabbt besök på vårdcentralen, där det konstaterades att Freddes fot troligen inte hade en spricka, begav vi oss till stranden igen. Riktigt härlig dag och vi fick allt lite färg på näsan allihop.




På kvällen åt vi god mat på Elyssée i Malmö. Tråkigt nog var serivcen under all kritik. Första gången det har hänt där så vi får väl se mellan fingrarna den gången.





Söndag

Tidigt begav jag, Fredrik och Marcus oss upp mot Borås för att titta på Martins match. Vi stannade på två outlet på vägen så även mitt största intresse mättades. Jag köpte en jacka, short och ett linne. Dessvärre förlorade Martin men han var duktigt iaf.




Idag

Eftersom det inte blev någon träning lör-sön får jag kompensera denna veckan. Idag sprang jag hem från jobbet och sen cyklade jag till styrketräningen. Idag gick det riktigt bra. Fast jag är en bit ifrån att klara av chin-ups. Jag har ett halvår på mig att nå det målet. Det kommer gå.


Imorgon

Imorgon jobbar jag till 15:30 sen blir det träning med Camilla och senare på kvällen bio. Ska äntligen se SATC 2. Har väldigt höga förväntningar så hoppas den är bra.



hejdå.


Sol


I fredags var jag på Elyssée med jobbet och åt fondue. Som vanligt var det fantastiskt gott och jag gick säkerligen upp 10 kg den kvällen.



Kl 7 steg jag och Fredde upp på lördagen och började ordna inför kvällens festligheter. Det blev en riktigt lyckad examensfest och älsklingen fick jättemånga fina presenter till hemmet. Bland annat en stor kristallskål från Orrefors. Av mig och svärföräldrarna fick hans en snygg klocka och lite kläder.

 


I söndags var åkte jag och F till Malmö och tittade på när mitt kusinbarn dansade och därefter blev det lunch i Ljunghusen.





I måndags var det jobb och sen sprang jag hem. Igår var jag på ALERT-utbildning. Mycket bra, givande och rolig dag. Jag vill verkligen bli IVA-syster, det är så häftigt. Alla kunskap och hantering av de svårt sjuka patinterna är fantastiskt. Det är min dröm!

Idag gick jag upp tidigt tillsammans med älsklingen, hade tvättid 6-10. Inte jätterolig tid med våra tvättkorgar svämmande över så det var tvunget. Sen cyklade jag och handlade och därefter diskade och städade jag lägenheten. En riktigt effektiv Klara idag. Nu ska jag gå upp till jobbet och sen ikväll springa hem igen. Jag har ett mål med löpningen. Göteborgsvarevet nästa år. Jag ska klara det. Jag ska.

Imorgon är det jobb till 15:30 och sen studentfirande i Höör.




RSS 2.0