Appen är äntligen här!

Nu har blogg.se äntligen ordnat en egen app så det blir lättare att blogga från mobilen. Det här är ett pilotinlägg för att testa funktionerna men det verkar fungera bra!

Ikväll blev det en kaffe på stan med Fredde. Vi satt på en bänk i stan och bara pratade, väldigt mysigt. De enkla kvällarna är ofta de bästa!

Imorgon ska jag bege mig in till Löddeköpinge till Petro och Jacob. Ska hjälpa dem plantera häckar innan jag åker vidare mot Landskrona för att jobba. Det blir ett lagom långt pass, 16-08.

Nu ska jag fortsätta vår mysfredag!


Jag klarade tentan! Är så himla glad. Inte...

img_0050 (MMS)

Jag klarade tentan! Är så himla glad. Inte bara för att jag klarade den utan också för att det var mitt bästa tentaresultat någonsin! Ska fira ikväll med Fredde på något sätt.  Nu njuter jag av septembers sista solstrålar!


Sista rycker inför utbildningens sista ten...

img_1521 (MMS)

Sista rycker inför utbildningens sista tenta imorgon!


Har precis kommit hem från en kräftskiva h...

img_5083 (MMS)

Har precis kommit hem från en kräftskiva hos en av Freddes vänner. Det var gott och väldigt trevligt! Nu måste jag snabba mig att somna för imorgon väntar intensivt pluggande med Anna följt av två hårda träningspass. Hejdå lördag.


Favoritfikan!

img_4613 (MMS)

Favoritfikan!


Det bästa med hösten är att jag äntligen k...

img_3160 (MMS)

Det bästa med hösten är att jag äntligen kan klä mig i garderobens godbitar. Leggings, stora mysiga koftor och mina älskade pistols! Idag blev det de höga!


Igår var jag hemma hos fina Mimmi och drac...

img_4544 (MMS)

Igår var jag hemma hos fina Mimmi och drack te och pratade. Hur mysigt som helst som alltid. Passade på att gosa lite med hennes fina mage också !


Min fina Fredde är äntligen blodgivare! Bl...

img_5344 (MMS)

Min fina Fredde är äntligen blodgivare! Bli det du också!


Sitter och myser med värmeljus och en kopp...

img_0102 (MMS)

Sitter och myser med värmeljus och en kopp te och lyssnar på regnet. Läser just nu om intensivvård inom neurologi. Väldigt intressant men inte ett av mina favoritområden. Hösten och vintern kommer gå snabbt och snart står jag där färdigutbildad intensivvårdssjuksköterska. Men var ska jag jobba? Det återstår att se. Ambulansen är ändå ambulansen...


Några av gårkvällens gäster. En supermysig...

img_1158 (MMS)

Några av gårkvällens gäster. En supermysig middag med totalt åtta glada själar. God mat, gott vin och mycket skratt! Fina, fina vänner! Ser fram emot när Jenny  och toffes bebis tittar fram!


Vill inte riktigt inse att sommaren börjar...

img_4837 (MMS)

Vill inte riktigt inse att sommaren börjar lida mot sitt slut. Därav blomster-klädsel!


Nu ska jag njuta av lite sushi innan jag k...

img_2056 (MMS)

Nu ska jag njuta av lite sushi innan jag kryper ner i soffan under den mysiga filten jag fick av Fredde i present. Dagen har bjudit på plugg, skola och träning. Imorgon väntar en likadan dag. Tyckte därför jag kunde unna mig lite sushi!


Nu sticker jag och sambon till Gerda för a...

img_9522 (MMS)

Nu sticker jag och sambon till Gerda för att svettas lite! På mig har jag ett superdsnyggt och skönt linne från Nike som jag fick av freddes bröder i födelsedagspresent. Hej hej


Födelsedagsfrukost med fattiga riddare, ju...

img_6615 (MMS)

Födelsedagsfrukost med fattiga riddare, juicer och bullar! Har världens bästa sambo!


RSS 2.0