Blodomloppet


Igår var jag ledig från jobbet. Gick en promenad på förmiddagen och sen på kvällen sprang jag blodomloppet med några kollegor. Jag nådde alla mina mål och är otroligt stolt över mig själv!





I helgen var det Karneval här i Lund. Planen var att ha lite fest här hemma och sen gå ut på lördagen. Men vi hade så kul här hemma och tiden rann iväg så vi hann inte ner till området innan det stängde. Lika bra det. Har man kul hemma brukar man inte ha lika kul ute har jag lärt mig av erfarenhet.

 

Ikväll och imorgon är det jobb. Sen är det mycket som ska ordnas inför Freddes examensfest. Förstår inte hur jag ska hinna. Fredagkväll ska jag ut och äta i Malmö med jobbet och lördag var det tänkt att åka till Ven med flickorna från klassen innan examensfesten på kvällen. Som det ser ut nu blir det nog inget ven för min del. Får se hur mycket jag hinner fixa.

 

Vissa människor är falska.

 


Fredag


Då var det fredag. Hade helst myst med Fredrik och promenerat runt i stan och kanske på karnevalsområdet. Men ack nej, jag ska jobba. Får göra allt det andra imorgonkväll istället.

Mamma hjälp. Jag tror jag är laktosintolerant. Det måste vara det. Får köra uteslutningsmetoden i några veckor och se om magen reder ut sig.



Nu kilar jag till jobb.


Salt


Då har man jobbat färdigt för idag. Vilket jobb jag har egentligen. Både fantastiskt och fruktansvärt på samma gång. Ibland finns det inte utrymme för alla känslor och intryck. Ibland slutar det med en explosion.


Imorgon kväll och lördagmorgon är det jobb igen. Lördagkväll blir det Karnevalen med goda vänner.



Så här ser jag ut när jag sprungit hem från jobbet, som en fontän med svett.


Onsdag



Underbara lediga dag. Äntligen är den här. Ska nog bege mig ner på stan en runda och sen blir det ett ordentligt träningspass ikväll.




Nyklippt och solen i ögonen.


Var är solen idag? Det skulle vara 20+. Vädergubbar, tss...



MAIF!



Heja MAIF!
I skrivande stund står det 3-1. Tänk att jag skulle sitta och titta på en fotbollsmatch ensam. Det hade man aldrig trott för tre år sedan. Fredde och hans bror är på plats och får uppleva vad som förhoppningsvis kommer bli en fantastiskt seger. Ska itne säga för mycket nu. Kom igen MAIF!



Bjudning


Igår var det egentligen tänkt att jag skulle fira Jossis 25årsdag med att skaka rumpa med henne. Olyckligtvis blev hon sjuk. Maximal otur. Hoppas det blir av någon gång snart.

Istället blev det middagsbjudning hemma hos oss. Jeppe, Caroline, Madde & Martin kom och åt lasagne och drack cola. Det blev väldigt gott. Första gången jag gjort lasagne från grunden. Brukar fuska och använda färdiga mixar men fortsättningsvis blir det från scratch.









Idag sov jag till halv ett(!). Tror jag behövde det. Är fortfarande trött i kroppen efter helgen i Göteborg. Kl 16 ska jag träna och sen funderar jag på att ta bussen till Hörby och stötta Fredde när han spelar match. I helgen blir det jobb.




Festis


Helgen i Göteborg var härlig. Mycket fest och shopping. Köpte en fantastiskt snygg väska från DKNY. Perfekt partyväska.

Har jobbat igår, idag och ska imorgon. Ledig fredag. Jobb lör-tis.

Jag börjar bli gammal.


Vad köper man till sitt hjärta i examenspresent?







Spännande


Jag och Therese befinner oss i skrivande stund i en studentlägenhet i närheten av Chalmers i Göteborg. Vi nappade på en annons på blocket och här sitter vi nu. Fri tillgång till pool, bastu och öl & cider (!).

Nu står damen i duschen och därefter min tur. Vi ska snygga till oss och sen bär det av mot Gbgs nattliv! Härlig känsla. Nu har jag helg på riktigt.



Saknar dig min fina älskling.


MAIF


Härlig dag på jobbet, bara nya ssk på avdelningen. Vi är duktiga!
Sprang hem och stretchade i solen på balkongen. Jag längtar till vi kan sitta där och äta frukost/lunch/kvällsmat i solen.

Nu ska jag iväg med Fredde och hans bror och titta på TFF-MAIF. Vi håller på MAIF... tror jag?







Snart tar hjärtat examen. Det vankas stor fest!



Chutney


Bra dag på jobbet. Fick mycket gjort och delade mycket skratt med kollegorna. Efter jobbet gick jag till gerda och tränade. Sen gick jag ner till stan och handlade grönsaker till kvällens supé. Det blir den vanliga med omtyckta mango chutney-grytan. Ett säkert kort.

Nu har jag dukat och är i full gång med maten. Väntar bara på att älsklingen ska komma hem och hjälpa till. Sen blir det tisdagsmys.




Köpte nya träningsshorts igår. Korta som tusan men riktigt sköna att springa och hoppa runt i.





Nu kom Fredde hem!
Dags för kvällsmat och därefter en lång härlig promenad. Fredde ville spana in en jeansskjorta på Pavement.


-tjo.


Vår


Fredag: Jobb, löpning och korvgrillande. Även en sväng ner till parken för att titta på elden. Fast vid den tidpunkten var det bara glöd. Jag var oerhört nöjd med kvällen. Precis lagom.





Lördag: En fantastiskt underbar sovmorgon med min stora kärlek. Därefter lämnade han mig och åkte till Gbg med familjen för att heja fram Lunds BK. Själv jobbade jag 14-21:30 och kom hem lagom till att lägga mig.


Söndag:
Jobb 7-15 och därefter skippade jag träningen och cyklade hem och kramades med Fredde istället. Blev bjuden på finmiddag, blodkorv! På kvällen promenerade vi till Skissernas Museum och lyssnade på vårkonsert.





Idag: Idag har jag varit ledig. Sov länge och traskade sen runt i lägenheten och städade lite smått. Sen mötte jag Petro på stan för en fika och därefter köpte jag lite nytt smink på MUS och fina vårtulpaner. Ikväll avklarade jag ett styrkepass tillsammans med Madde. Bra träning.


Imorgon:
Jobb 7-15:30, därefter träning och på kvällen mys med hjärtat.

 

I helgen ska jag göra Göteborg osäkert med Therese. Tusan vad kul det ska bli!

 

Godnatt.

 

 

 


RSS 2.0