Väl hemma i Lund igår fick jag ett sms frå...

img_3100 (MMS)

Väl hemma i Lund igår fick jag ett sms från Falck som behövde någon som kunde jobba natten till idag. Självklart  ställde jag upp, så jobbade från klockan tolv igårkväll till klockan åtta nu ikväll. Blev inte mycket till sömn heller då vi körde nästan hela natten. Imorgon är det jobb igen. Det enda negativa med att jobba så mycket är att jag inte får träffa min fina Fredrik så mycket. Han har dessutom semester en vecka till... Aja det tar vi igen sen i livet!


Nu beger jag mig mot Landskrona för lite k...

img_5037 (MMS)

Nu beger jag mig mot Landskrona för lite kalas hos emma. På måndag är semestern slut och fura veckors jobb på ambulansen väntar innan skolan börjar igen.   Dock blir det en hel del jobb i höst och om jag vill även från januari och framåt Roligt!!


Helt fantastisk sommardag på stranden i Yn...

img_8656 (MMS)

Helt fantastisk sommardag på stranden i Yngsjö! Ikväll blir det rose och fläskfilé.


Har en underbar semester trots att jag sak...

img_1253 (MMS)

Har en underbar semester trots att jag saknar jobbet. Jag och min fina sambo har varit runt i Sverige på olika utflykter hela tiden. Sist var det Göteborg som bjöd på roxette, shoppning, drinkar och Liseberg med de fina vännerna Jesper och hans Lilja. Imorgon väntar nästa utflykt, yngsjö. Ska umgås med Danne och hans söta Malin.  Kärlek.


Har varit på Väla idag med Madde och Marti...

img_2909 (MMS)

Har varit på Väla idag med Madde och Martin. Fyndade dessa snygga träningsshorts från Nike för 100 kr. Nu ska vi snart iväg och svettas på Gerdahallen!


Igår regnade det i princip nonstop. Vi åkt...

img_8570 (MMS)

Igår regnade det i princip nonstop. Vi åkte då in till Kristianstad för lite shopping (tjejerna) och öl (killarna). Jag fyndade de här snygga skorna! På kvällen kom Danne och Tess över och spelade spel och drack vin m.m. Idag blir det golf!


Semestern inleds med en vecka i Blekinge m...

img_9571 (MMS)

Semestern inleds med en vecka i Blekinge med dessa glada människor. Dock saknar jag jobbet väldigt mycket...


RSS 2.0