Söndag


Igår tog jag på mig min fina maxiklänning och silverkavaj och åkte till Malmö med familjen Rudolfsson + Greta & Madde. Där firades en 85årsdag med filéfrossa och ett gott glas rött.

Nu har jag precis ätit omelett och ska senare bege mig till Gerda för träning.



Nr 1

Högst på önskelistan!





Skanörsmilen


Nu har jag betalat in avgiften till Skanörsmilen. Ska blir härligt att springa lite. Får sällskap av min kusin och hans hustru. De är riktigt duktiga så jag får verkligen pusha mig fram till dess om jag ska kunna hålla deras tempo. Fast som vanligt springer jag för min egen skull. Ska se om jag klarar den tid jag vill.

Igår träffade jag Emil och några till i stan för fika. Det var mysigt som vanligt. Sen sprang jag på mamma, mormor och Hanna i stan och följde med de en sväng. Hittade en födelsedagspresent till mig som mamma köpte, slog in och tog med sig till Eslöv. Så där ligger den och väntar till den 4e September. Efter det är jag närmare 25 än 20.



Tillgänglig


Hur ska man kunna finnas där för alla man bryr sig om. Jag vill ringa mina vänner jag inte pratat med på dagar och veckor, umgås med min familj och tala om för de att de är de viktigaste personerna i mitt liv. Är det något de ska veta? Borde man upprepa det varje dag? En gång i veckan? Jag vill krama mina syskon. Pussa mina föräldrar.

Jag vill prestera på jobbet, vara omtyckt och eftertraktad. Jag vill må bra med mig själv. Insida och utsida. Jag vill att alla ska kunna lita på mig, luta sig på mig. Jag vill att alla ska må bra med sig själva. Insida och utsida.

Varför all press? Varför inte bara vara? Vem bestämmer?


Jag bestämmer.
Jag bestämmer.



Gangleon


Doktorn på Vc Södertull tyckte jag skulle operera bort mitt gangleon på handleden. Dock får jag vänta ca 1 år. Härligt när det fungerar bra med sjukvården..

Snart bär det av till IKEA med Sofi & Therese. Ska försöka reklamera min symaskin, håll tummarna.

Ikväll blir det styrkegympa.


Power


Har nyss avklarat 1 tim & 45 min powerwalk med Madde & Fredrik. Träningen går riktigt bra nu, känner mig i bra form. Nu tar vi hårdare tag fram till Thailand-resan.

Nu ligger jag och slöar i soffan och lyssnar på regnet. Fredde är ute och öveningskör med sin bror. Sen ska vi äta vår hemmagjorda thaimat. Kl 17:30 är det dags för träning igen.




Lycka alltid.



RSS 2.0