Smärta


Veckan har varit bra. Jobbet har rullat på bra och jag känner mig nöjd med mina bedrifter än så länge. Det här kommer bli bra, magkänslan säger mig det. Dessutom finns det fina människor runt om mig som hela tiden berätar hur duktig jag är och hur bra det kommer gå för mig. Vilken tur jag har som fick så fina föräldrar, sambo och vänner. Det betyder mer än allt annat.

Idag och imorgon är jag ledig. Skönt.
Planen för dagen var laga mat, träna och läsa. Än så länge har jag varit på ett besök hos MVC och ligger sedan dess pall i soffan. Har aldrig haft så ont i magen. Ipren är min bästa vän. Ska snart steka kotletter till min fina man.

Imorgon ska jag och älskling åka till Malmö och shoppa, äta god mat och fira att vi mår bra med livet och varandra. Hoppas smärtan är över tills dess bara.


För fyra år sedan ägde vi en bondgård och vallade får.



20 resp 18 år gamla.







Kycklingtaco


Igår var jättemysigt. Vi åt goda kycklingtacos med Jossis hemalagade guacamole och drack vin. Pratade av oss om hur alla hade det på jobbet och personligen kände jag mig peppad och inte ensam om mina tankar. Det var skönt. Vi tittade på solsidan och sen snackade vi ännu mer. En helg för utflykt till Ven är bokad och nästa utång i Malmö likaså. Känns skönt att boka in sånt så man har något att se fram emot.

Idag sov jag till elva. Slocknade direkt igårkväll och sov hela natten. Underbart skönt för kropp & själ.
Nu ska jag titta på film med Fredde, sen ska vi promenera en sväng och därefter bli det träning med Madde. Box står på schemat.



Torsdag


Idag jobbar jag kvällstur, skönt med omväxling så man får sovmorgon. Hoppas det känns bättre på jobbet idag. Jag ska tro på mig själv idag. Jag är duktig.

Imorgon jobbar jag till halv fyra, därefter bli det träning och sen på kvällen middag och vin med fina flickor. Mys.




Nu ska jag laga mat och göra ansiktet levande inför arbetet.


Ledig


Idag är jag ledig från jobbet. Har nu jobbat två dagar helt själv. Det är jobbigt, stundtals väldigt jobbigt. Är kanske för osäker men känner ibland att jag inte räcker till. Det är inte lätt att kastas in i arbetslivet. Vill vara erfaren.

Idag har jag varit flitig hemma som kompensation. Handlat, tvättat och hämtat ut ett paket. Fyndade ett par nya skor från Zara för ca 200 kr. Schnygga.



Nu ska jag laga krabbelurer till min söta sambo som mellanlandar här innan han ska träna i Hörby. För min del blir det styrkegympa med Madde på Gerda ikväll.




Perfekt


Övernattningen på Ystad saltsjöbad var helt fantastiskt. Vi ägnade tiden åt att kramas, slappna av och bara njuta av tiden. Maten var gudomlig, vinet likaså och den lilla hjärtformade asken med lyxiga chokladpraliner toppade kärlekshelgen.

På morgonen gick vi en runda i stan. Spanade in solglasögonen vi ska köpa och åt frukost på Espresso House.



Framme i Ystad slappnande vi av i den varma poolen, bastade och åt en smaskig fyrarätters följt av en enorm frukostbuffé dagen efter.





Fin finare finast. Alltid vi.




Hjärtehelg


Alla hjärtans dag på söndag. Ska kramas med Fredrik hela helgen på spa i Ystad. Behövligt.

Nu ska jag lämna blod.



Älskar dig F

Längtan


Enorm längtan efter sommaren. Jag vill ha bruna ben och gå runt i jeansshorts, t-shirt och converse. Tre saker som jag införskaffade idag. Därav lite mer längtan just idag.





Idag har jag träffat några tjejer från klassen på Wayne´s och pratat om våra nya liv. Vissa mer nöjda än andra dessvärre men jag tror det kommer bli bra för alla snart! Tänk att vi inte kommer träffas så ofta nu och att vi måste planera in saker flera månader i förväg. 29 maj blir det utflykt till Ven, kul!





Ikväll lagade jag och F väldigt god mat. Tycker det är så mysigt att laga mat tillsammans och sen sitta och prata om hur våra dagar varit och sånt vi tänker på. Det är underbart att vara tillsammans med sin bästa vän.





Nu kom bror och alla tre ligger i soffan och kollar film.
PÖSS!




Glömde


Titeln "Besviken" på förra inlägget grundade sig i synen av Melodifestivalen. Finns inte många ord för "festivalen". Kanske pinsam? Ola Svensson kan inte sjunga en ren ton, Jessica Andersson var klädd för begravning, Charlotte Perelli hade aluminiumfolie lindat runt överkroppen. Slutligen, det finns äl knappast ngon som tycker det r underligt att en av deltagarna var "Singel"? Nä usch. Det var bättre förr. Den enda låt jag faktiskt tyckte om var också den som gick vidare först, Salem al Fakir. Bra den.


Idag har jag äntligen jobbat mitt femte pass i rad och har därför en ledig dag att se fram emot imorgon.
Jag ska till farbror doktor och förhoppningsvis ta bort ngra födelsemärken, boka tid på banken och senare på kvällen besöka söta Petro i Malmö med fina Jossi.

Ikväll äter jag makaroner och tittar på skräp-tv.


Besviken


Full rulle är det i livet som arbetande kvinna. Förvisso säkert för arbetande män också men det skiter jag i. Heja kvinnor, jag är feminist. Javisst. Ungefär..

Imorgon går jag på min fjärde pass i rad. Tur att det fortfarande är väldigt roligt och lärorikt.



Skickar en stor laddning kramar och kärlek till min fina familj. Älskar er!


Makalöst


Det är fullkomligt ofattbart vad kirurger kan utföra. Observerade en "Whipple"-operation igår, när man tar bort gallblåsa, duodenum och pancreashuvudet och sedan kopplar ihop resterande med juojenum. Helt otroligt. Jag hade även tur att observera när det var en pratglad operatör. Han svarade mer än gärna på mina frågor och talade hela tiden om vad de gjorde. Jag lärde mig jättemycket och lämnade operationssalen efter 10 timmar med total fascination.




Idag är jag ledig. Håller just nu på med att tvätta. Därefter ska jag bege mig till sjukhuset och ge årets första bloddonation. Sen ska jag hem och sy upp gardiner och laga mat till mitt hjärta.




Trevlig dag!


RSS 2.0