Stuvade

Sov bara fyra timmar när jag gick av nattpasset imorse. Allt för att jag ska kunna sova gott inatt och kunna vara alert imorgon när jag ska gå brevid på barnoperation och pacemakermottagningen. Spännande!

Har fördrivit dagen med att träna, handla, laga mat och äta. Stuvade makaroner med falukorv. Barnsligt gott!

Passade på att fylla på fruktfatet ordentligt. Är det något vi äter mycket av så är det frukt och grönsaker.


Nu blir det lite melon till efterätt!


Sista

Inatt går jag på mitt sista pass på barnintensiven. Har varit fantastiskt på många sätt och känslomässigt svårt på några. Jag har lärt mig väldigt mycket, inte bara kring vården utan även om mig själv.

Nu väntar två relativt lugna veckor med läsande och skrivande. Därefter ska jag praktisera på IVA i Kristiandstad. Det ska naturligtvis också bli väldigt roligt men ser inte fram emot att gå upp 4:30 för att pendla.


Nedan är mina senaste shoppingfångster..







Snart kommer älskling hem och då ska vi ut på ännu en lång springtur. Senaste rundan sprang jag 11.4 km på 62 min. Helt okej tempo inför Göteborgsvarvet men jag måste nog öka lite om jag ska ha marginal till mitt mål.


Hoj.

Besviken

Så irriterad jag blir! Här ställer man klockan på halv sju för att kunna beställa underbara plagg från H&M's conscious collection innan de tar slut, och vad ser jag? Jo, leverans v.22. Då är det fullkomligt meningslöst att kunna köpa plaggen via webshopen om ni frågar mig. Nu ska jag istället klä på mig och bege mig ut på en lång powerwalk som kommer sluta med att jag köar nere på butiken istället. Har siktet inställt på en lång klänning, kavajen, två par shorts och ett linne.




Håll tummarna för mig!


Grill

Igår spatserade vi ner till stadsparken och grillade. Årets premiär och gott var det!



Idag har jag haft ännu en fantastisk dag på praktiken. Sen tränat och pratat med Petro. Nu kollar vi på favoritprogrammet på fyran, "En unge i minuten". Visst längtar man lite extra när man ser de små pluttarna. Men det får vänta!

Nu väntar två långa och tråkiga dagar i skolan med föreläsningar om kvalitativa och kvantitativa metoder inför magisteruppsatsen. Blä.


Sol

Solen har lyst på oss hela dagen. Först under rundan på golfbanan och sen när vi åt lunch i trädgården hemma hos mamma och pappa. Har haft en underbar dag. Nu slöar jag i soffan med Freddes lillebror och kollar en film. F har somnat sedan ett bra tag tillbaka. Han laddar inför en ny runda på golfbanan imorgon.

Imorgon blir det en lång löprunda. Min fantastiska syster Hanna sprang halvmaran i berlin för någon vecka sen på 1 h och 50 min. Vi ska båda springa Göteborgsvarvet och har hela tiden haft som målsättning att springa under 2 tim. Alltså måste jag ligga i nu om jag ska kunna hänga med i hennes tempo.

Sov gott!

Fredag

Sen jag bloggade sist har jag njutit av våren och älskat varje dag på barnintensiven.
Jag har även..



...promenerat till stan och fikat med Madde & Martin




...spelat golf med min fina




MEN! Framförallt som tidigare nämnt, älskar jag att vara på barintensiven. Det är en fantastisk arbetsplats och jag hoppas verkligen jag får anställning där när jag är färdig med min vidareutbildning. Min handledare är en otroligt kompetent och pedagogisk kvinna som brinner lika mycket för sitt jobb som jag hoppas att jag också kommer göra efter 17 års erfarenhet av intensivvård. Idag hade vi halvtidsbedömning och jag fick mycket lovord och beröm. Hon tyckte jag hade väldigt god teoretisk kunskap och uttryckte hur säker hon var på att jag kommer bli en jättebra intensivvårdssjuksköterska. Underbara ord som hoppar runt i hjärta och hjärna nu. Lycka som betalning för de senaste veckornas hårda arbete. Bästa betalningen någonsin.

Vi firade min bedömning med en festmåltid, vin och långa härliga konversationer vid matbordet. Vad hade jag gjort utan F?





Nu ska vi snart lägga oss. Tidig start på golfbanan imorgon med mina föräldrar! Kul :)


Cykla

Idag har jag golfat med mina favoriter. Sen cyklade jag hem till Lund från Eslöv så jag äntligen fick hit min cykel.
Ikväll har vi besök av Danne och spenderar nog resten av kvällen i soffan. Det är lagom. Imorgon ska vi spela lite golf igen och sen beger jag mig mot Malmö för att träffa sötnosarna petro & tess.




-k

RSS 2.0