Tomhet

Var med Steff igår efter praktiken och "hjälpte" henne packa. I sanningens namn tittade jag på tv medan hon slet.
Sen stack vi hem till hennes föräldrar i deras hypade hem.. Per visade stolt upp alla små finesser, haha. Det var kul.

Kommer verkligen sakna den människan. Vi har gått igenom mycket hon och jag och nu lämnar hon mig för ett halvår. Det kommer kännas tufft ska du veta Steff!
Men jag och Fredde kommer och besöker dig i Danmark! HAHA ;)

Skämtåsido. Vaknade med en förkylning lika stor som... Ja, något jättestort. S idag stannade jag hemma från praktiken. Ska kurera mig med Prison Break och att packa in köksartiklar i lådor. Nu är det inte långt kvar!


Min stjärna, åh vad jag kommer sakna dig!





31 days and counting!


Vackra

I love Växjö. Vilken fin och lagom stor stad!
Hade en riktigt rolig och mysig helg med flickorna. Hoppas verkligen det blir fler.
En bild säger mer än tusen ord...




Galet kul, och bara galet i allmänhet!

Huvudsaken

Har packat väskan inför morgondagen nu, tjejhelgen i Växjö står på tur.
Är det någon mer än jag som tycker det är svårt att packa för en helg? En vecka är mycket lättare för då kan man ta mig sig mer än man behöver eftersom man ofta har en mycket större väska... Nu ska man klara sig med en weekendbag.
Måste dessutom släpa med mig väskan till praktiken imorgon, tåget går en timme efter jag gått av passet. Däremellan ska jag hinna med en mysig fika med söta Petro!

Fixade naglarna igår hos Charlotte så nu känner jag mig på topp och redo för helgens äventyr!
Hade velat ha med Steff där dock.. haha. Bara du som förstår vännen.
Är så glad för din skull. Men glöm inte - Om du trillar i vattnet, TA AV HUVUDET!



Hur lyckas man?

Slit

Igår körde vi iväg lådor till mina föräldrar. Det fick faktiskt plats inte mindre än 7 lådor i Freddes lilla 206a.
Det ekar lite i lägenheten nu, tomheten gör sig påmind. Jag längtar så fruktansvärt till den 1 november när vi äntligen kan forsla lådor till Lund. Men tills dess blir det till att bo hos föräldrarna, inte mig emot :)


Se så duktig jag har varit!

Seg kola

Det är riktigt jobbigt att ställa om kroppen efter ett nattpass, men det går!
Kände mig riktigt trött klockan sex imorse när jag skulle bege mig till praktiken. Näst sista veckan nu.. riktigt skönt!


Äntligen fick Lougris tummarna loss och gav mig bilderna från nyår 07/08 och från em-festen i juni. Finfina bilder, här är några smakprov :)

Vilka kvinnor, mina kärlekar.

Fullspäckad

Glad igen!
La upp en annons om lägenheten på blocket igår och fram till i morse har det ringt ca elva personer som är intresserade av att hyra lägenheten. Det finns hopp!

Överraskningsmiddagen för pappa igår hemma hos föräldrarna blev mycket lyckad och han blev överförtjust i presenten. Det är faktiskt roligare att ge än att få, belöningen är ansiktsuttrycken.


Idag ska jag gå kvällspass på St Lars och därefter hem och sova för att på lördagmorgon jobba på avdelning 17 på sjukhuset. På lördagkväll ska jag mysa med min fina sambo och dagen efter ska vi åka till Löderup strandbad och fira hans pappa (som för övrigt fyller år på samma dag som min papps), och sen på kvällen ska jag åka till sjukhuset igen för att denna gång jobba natt på avdelning 18. Oj.. Det var ganska mycket.  




Tagen under mitt besök i Oslo innan jag insjuknade.

Lägenhet uthyres!




Var: Centrala Eslöv
Storlek: ca 60 kvadratmeter
Hyra: 5811kr
När: Omgående

Mycket hög standard
*Parkettgolv
*Öppen planlösning
*Helkaklat badrum
*Tvättpelare

Down

Innan visste jag inte hur snabbt det kunde svänga mellan total lycka fullständig förtvivlan. Nu vet jag.
Jag ringde upp kvinnan som ville ha vår lägenhet, efter att jag pratat med vår fastighetsägare, och berättade hur hon skulle gå till väga, och då säger hon; "Ja, just det den lägenheten.. Men vi ska köpa istället så vi vill inte ha den längre!". Tack. Tusen tack!

Så nu står vi här. Med inflyttningsdatum i Lund den 1 november och med tre månaders uppsägningstid på denna lyan som tillsammans är lika med inte en, utan TVÅ dubbelhyror... Jag är så fruktansvärt deppig nu att jag inte har lust att göra något alls. Inte direkt det bästa humöret när man ska fira sin papps födelsedag.





Lös sig.

Kladd

Äntligen hemma efter en lång dag i Lund, som snart kommer bli min hemstad (ja, jag vet det är ett himla tjat). Först praktik till fyra och därefter fika hemma hos Petro med massa tjejsnack och kladdkaka :)

Nästa helg ska bli superkul. Då ska jag och några tjejer i klassen åka upp till växjö och spendera helgen där och lite fest blir det säkert, hoppas jag! Måste se till att boka biljett nu i vecka bara, fast sånt löser sig alltid.








Idol var det ja...

Guld i mun?

Jag förstår inte hur man kan vara morgonpigg. Det är alltid så fantastiskt skönt i sängen på mornarna. Vissa (Fredrik) studsar upp ur sängen direkt när klockan ringer, medan andra (Klara) gärna ligger och snoozar ett par gånger. Men å andra sidan gillar jag inte att jobba kväll eftersom vi inte träffas på hela dagen då plus att jag kommer hem för sent.
Det är väl bara att bita ihop, äta mitt knäckebröd och dricka min juice.


Das waz alles (?)


Värme

Nu är en hel del till avklarat inför flytten. Jag längtar så fruktansvärt till jag får nyckeln i handen till vår underbara trea!

Ska snart åka till Lund för ett kvällspass på St Lars men dessförinnan ska jag besöka söta Louise på Nish, butiken jag sa  upp mig från.









När blir det sommarvarmt igen?

Hissmusik

Hade aldrig kunnat tänka mig hur omständigt de skulle vara att flytta med en mellanlandning... Så många avtal och uppsägningar och ändringar hit och dit. Det är nästan så man slänger in handduken.
Men ack nej, vår fantastiska blivande lägenhet är värd varenda samtal, suck och minut av "vänt-musik".

Så många små detaljer..



Vi behöver flyttlådor!


Gratulationer

Världens bästa Stefanie Galbe ska åka iväg på sin drömupplevelse och ingen behöver eller förtjänar det bättre än hon gör!
Är så glad för din skull :)


Uppdatering

Någon tycker jag är dålig på att uppdatera min blogg. Jag kan inte annat än hålla med. Har inte mycket att skylla på förutom att jag helt enkelt haft annat för mig.
Här följer de viktigaste händelserna som ägt rum den senaste tiden;

Födelsedag
Jag fyllde 21 år den 4 september och fick en alldeles underbar dag. Frukost på sängen, fattiga riddare och varm choklad, lunch i stan med familjen och slutligen bjuden på hemlagat i lägenheten. I presentväg fick jag en epilator, en underbar klänning, några smycken och lite slantar.
Den var en fullkomligt perfekt dag och jag hade aldrig känt mig lyckligare (men bättre skulle det bli).

Praktik
Skolan är igång igen och för min del innebär det 5 veckors praktik på St Lars, avdelning 1C. Måste säga att jag är positivt överraskad. Det är mycket givande och intressant att vara där och personalen är undebar!

Lägenhet-det bästa på länge!
Jag och min älskade Fredrik ska flytta till Lund. Vi fick vår drömlägenhet!
En trea på fjärden våningen i södra Lund. Jag ska äntligen få min balkong och walk-in-closet!
Vi ska först mellanlanda hemma hos mina föräldrar, men den 1 november kan man kalla sig för Lundabo!




Det var nog det hela. So long!


RSS 2.0