Har precis storstädat lägenheten och tvätt...

img_4079 (MMS)

Har precis storstädat lägenheten och tvättat 6 maskiner tillsammans med sambon. Nu ska jag smörja in mina nya kokkärl som jag fått av föräldrarna i tidig födelsedagspresent. Fina som tusan! Sen bär det av en sväng mot Nova innan vi landar hos freddes farmor ikväll för lite kalas.


Nu väntar IKEA med mamma, sen stor fest ik...

img_5752 (MMS)

Nu väntar IKEA med mamma, sen stor fest ikväll och imorgon jobbar jag dygn i Eslöv. Hejdå helgen!


Börjar dagen med en bot på 800 kr. Tack sk...

img_5090 (MMS)

Börjar dagen med en bot på 800 kr. Tack skånetrafiken. Aldrig har jag tyckt så illa om den 16 augusti. Tur jag har fina Fredde som alltid stöttar, "det löser vi tillsammans".


Ändringar i schemat innebär att jag jobbar...

Ändringar i schemat innebär att jag jobbar dygn i Lund idag och då istället jobbar ca 72 timmar denna veckan. Jesus amalia! Tur det är så roligt.


Sitter på tåget mot Landskrona. Tre arbets...

img_6121 (MMS)

Sitter på tåget mot Landskrona. Tre arbetsveckor kvar till skolan börjar. Kan inte säga att jag längtar, tycker faktiskt det ska bli tråkigt. All sysselsättning utom detta jobb framstår som tråkig. Nu låter jag kanske lite bitter, men summan av kardemumman är nog ändå att jag älskar mitt jobb! Freddes semester är också slut så det känns inte lika jobbigt att lämna honom på mornarna nu. Nu ser jag fram emot ytterligare en 60 timmars arbetsvecka!


RSS 2.0